Vydavatelství Mladá fronta vytvořilo ekonomický týdeník Euro pro iPad

13.05.2013 8:40

Vydavatelství Mladá fronta nově vytvořilo ekonomický týdeník Euro pro iPad. Aktuální číslo bude uživatelům k dispozici vždy již v neděli od 18 hodin. Uživatelé iPadu tak budou mít Euro dříve než čtenáři tištěného vydání.

Vydavatelství Mladá fronta vytvořilo ekonomický týdeník Euro pro iPad
Foto: red
Popisek: týdeník Euro

 

Ekonomický týdeník Euro (číslo 20/2013) bude poprvé k dispozici v iPadu již v neděli 12. května 2013. V tištěné podobě tradičně vyjde v pondělí 13. května 2013. Cena vydání bude 1,79 eura, dále budou k dispozici různé varianty předplatného (měsíc, čtvrtletí, rok).
 
Po ekonomickém deníku Mladá fronta E15 pro iPad jde o druhý ekonomicky zaměřený titul určený pro tablety. „Potvrzujeme tak svoji vedoucí roli v publikování pro platformu iPad. Poskytujeme nyní celkem dvanáct titulů v nějaké mobilní verzi a nějakou obsahovou aplikaci od vydavatelství Mladá fronta má nyní instalováno více než 200 tisíc uživatelů. Různé tituly jsou k dispozici pro platformy iPad, iPhone, Android, Windows Phone a Kindle,“ řekl Petr Bednář, ředitel divize Online.
 
V budoucnu chystá vydavatelství Mladá fronta intenzivnější pokrytí platformy Android dalšími tituly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…