Skanska Reality odstartovala prodej projektu v Modřanech

12.05.2013 18:50

Skanska Reality, jeden z největších developerů na našem trhu, odstartovala v pondělí 6. května prodej 121 bytů a 4 ateliérů v Praze 12 – Modřanech.

Skanska Reality odstartovala prodej projektu v Modřanech
Foto: red
Popisek: Skanska

Projekt nese název U cukrovaru, aktuálně nabízený pětipodlažní bytový dům o dvou sekcích se jmenuje Hübnerky. Díky důkladnému zateplení obálky a instalaci solárních panelů sloužících k ohřívání teplé užitkové vody bude i v tomto případě průkaz energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná. Developer na nabízené byty navíc nabízí čtyřletou záruční lhůtu, což je na trhu s novým bydlením unikátní. Nejmenší 1+kk o rozloze 40 m2 s balkonem 6 m2 pořídíte již za 1 566 000 Kč vč. DPH.
 
„Kromě příznivé ceny a čtyřleté záruční lhůty je silnou stránkou bytů i jejich dobrá zařiditelnost související s promyšlenými, funkčními půdorysy, které poskytují dostatek místa pro vše potřebné,“ řekl Ondřej Svatoň, vedoucí oddělení Marketingu a komunikace Skanska Reality. „Ve většině bytů je například počítáno s praktickou komorou, některé byty již od velikosti 2+kk mají oddělenou koupelnu a záchod, výhodou jsou také dostatečně rozlehlé předzahrádky,“ doplnil závěrem.
 
Bytový dům Hübnerky má dvě sekce, které jsou vzájemně propojeny prostorem garážových stání v prvním podzemním podlaží. V domě se nachází celkem 121 bytů a 4 ateliéry v dispozicích od 1+kk o rozloze 40 m2 po velkorysý 4+kk o rozloze téměř 100 m2. Součástí všech bytů projektu jsou balkony či terasy, většina bytů v prvním nadzemním podlaží má k dispozici předzahrádky. 
 
Parkovacích stání je v domě navržených 113 a dalších 31 před domem. V suterénu bude navíc kolárna a místnost pro mytí kol, které mohou při nepříznivém počasí využívat i maminky s kočárky a majitelé psů.
 
Bytový dům je naplánován s průkazem energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná. To v tomto případě znamená důkladné zateplení obálky budovy a instalaci solárních panelů na střeše bytového domu, které mají sloužit k ohřívání teplé užitkové vody. Na přilehlém pozemku bude také nainstalována podzemní nádrž pro zachycení dešťových vod, které mohou být dále využity při zalévání zeleně v okolí domu.
 
V nejvyšších patrech bytového domu budou nainstalované hnízdní boxy pro zvláště chráněné ptáky rorýse obecné, jejichž kolonie hnízdí v blízkém okolí projektu. 
 
Bytový dům se nachází v blízkosti řeky a cyklostezky. Kousek od projektu je Modřanská rokle. V blízkém okolí je řada příležitostí pro různé sportovní aktivity a na Karlově náměstí jste odsud do 20 minut tramvají.
 
Předpokládané zahájení výstavby je naplánované na poslední kvartál tohoto roku, byty by měly být k nastěhování v létě 2015.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…