LEO Express spustil unikátní zpravodajství

13.05.2013 10:20

Nový železniční dopravce LEO Express spouští v České republice nový model zpravodajství přímo na palubě vlakových souprav. Na LCD obrazovkách i na intranetu bude cestujícím k dispozici aktuální zpravodajství i v místech se slabým nebo téměř žádným internetovým spojením.

LEO Express spustil unikátní zpravodajství
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

Od dnešního dne se cestující vlaků LEO Express mohou těšit na ničím nerušené on-line zpravodajství serverů Novinky.cz, Sport.cz  a Super.cz přímo na palubách těchto nejmodernějších souprav na české železnici.

„Jsem rád, že můžeme všem našim cestujícím nabídnout sledování zpráv a novinek naprosto nepřerušovaně,“ říká Leoš Novotný, ředitel společnosti LEO Express, a dodává: „ I v tunelech a místech s mizivým signálem budou mít neustále možnost se bavit jak na LCD obrazovkách, tak na svých počítačích. Podobný druh infotainmentu je v České republice zcela ojedinělý.“

Jasnou volbou bylo při řešení takového zpravodajství spojení se s jedničkou na trhu portálem Seznam.cz.  „Našim cílem je přinášet uživatelům na internetu vždy kvalitní obsah. Jsme proto rádi, že si ho nyní budou moci vychutnat i na palubě vlaků LEO Express,“ sdělil Tomáš Pergler, manažer produktového týmu společnosti Seznam.cz.

Na LCD obrazovkách bude k dispozici ve všech cestovních třídách Premium, Business a Economy  zpravodajství serverů Novinky.cz a Sport.cz. Ve vlakovém intranetu je pak kromě zmíněných služeb dostupný ještě obsah Super.cz. Samozřejmostí bude pro cestující možnost sledovat aktuální stav počasí v destinaci, kam míří, respektive v nejbližší zastávce.

Od začátku svého provozu v listopadu 2012 převezly vlaky LEO Express více než 300 000 cestujících na trase Praha – Pardubice – Olomouc – Ostrava - Bohumín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…