GTS Czech rozšiřuje své konvergentní portfolio pro firmy

14.05.2013 15:50

Telekomunikační operátor a poskytovatel ICT služeb a datových center GTS Czech (GTS) představil komplexní portfolio telekomunikačních služeb pro firemní zákazníky a instituce, které nyní zahrnuje neomezené mobilní a fixní hlasové služby, navíc s nadstandardním balíčkem užitečných IT služeb zdarma.

GTS Czech rozšiřuje své konvergentní portfolio pro firmy
Foto: Archiv
Popisek: GTS

 

Na základě výzkumu z února tohoto roku chce totiž plná třetina firem využívat všechny telekomunikační služby od jediného operátora a GTS jim tuto možnost nabídne již od léta. Samozřejmostí je fixní tarif na volání bez omezení počtu provolaných minut či limitu SMS zpráv, který zahrnuje i volání na pevné linky do sousedních zemí.

Jako jediný mobilní virtuální operátor v ČR nabízí GTS mobilní služby také na velkoobchodní bázi jako poskytovatel velkoobchodní virtuální mobilní platformy (MVNE), díky které usnadňuje cestu dalším subjektům k poskytování mobilních telekomunikačních služeb.

„Na speciální nabídku telekomunikačních služeb pro firemní zákazníky jsme se důkladně připravovali a naším cílem bylo zahrnout do ní vše, co opravdu potřebují. Proto nyní jako první telekomunikační operátor můžeme nabídnout konvergentní portfolio hlasových, datových a internetových služeb, společně s exkluzivní nabídkou IT služeb pro firemní zákazníky. Věříme, že nabídka našich komplexních telekomunikačních a ICT služeb umožní našim zákazníkům věnovat se plně svému vlastnímu podnikání. Proto jsem přesvědčen, že je naše nabídka osloví,“ říká David Šita, generální ředitel GTS Czech.

Nabídka konvergentních služeb GTS pro firemní zákazníky a instituce zahrnuje neomezené volání z mobilu i pevné linky do všech sítí v České republice a na pevné linky v sousedních státech, SMS zdarma a balíček mobilních dat pro synchronizaci aplikací. Oproti ostatním mobilním operátorům jsou navíc v ceně paušálního balíčku obsaženy i další nadstandardní služby zaměřené na firemní zákazníky – WiFi připojení (tzv. offload) pro rychlé a spolehlivé bezdrátové spojení, řešení bezpečného internetu, fixně-mobilní VPN a službu faxu do e-mailu a opačně.

Komplexní portfolio výše popsaných služeb obsahující i moderní IP telefon připojený na virtuální pobočkovou ústřednu je pro firemní zákazníky a instituce dostupné za 650 Kč za jednoho uživatele při závazku na 24 měsíců. Základní limit FUP je v tomto případě 1 MB dat denně, následně je připojení omezeno na rychlost 64 kbps, která však většinou postačí pro základní synchronizaci aplikací. K tarifu je možné objednat si další doplňkové služby, například navýšení limitu FUP na 200 MB za 125 Kč či 1 G za 225 Kč nebo roamingová volání. GTS touto nabídkou vychází maximálně vstříc svým zákazníkům, pro které je dle průzkumu GTS konvergentní nabídka služeb rozhodující ve výběru dodavatele telekomunikačních služeb.

Zdarma poskytované služby v rámci konvergentního balíčku:

·         WiFi offload: Rychlá neomezená data v mobilu díky wifi routeru se dvěma SSID, který je v ceně balíčku. Toto řešení šetří FUP limit mobilních dat.

·         Zabezpečení internetu pomocí centrálního bezpečnostního prvku na úrovni páteřní sítě s funkcemi firewall, filtrování webových stránek či kontrolou aplikací. Uživatel si pomocí webového uživatelského rozhraní volí ze třech profilů dle svých potřeb, případně může být služba deaktivována. IT Produkt 2013 dle Computerworld.

·         Fixně-mobilní VPN umožňující volání zdarma v rámci firmy mezi všemi telefony (pevnými i mobilními). Tato možnost je atraktivní zejména pro stávající zákazníky pevných linek GTS, kteří si dokoupí mobilní služby.

·         Služba fax do e-mailu a opačně umožňuje obousměrné využívání faxových služeb za pomoci emailového klienta. Významně šetří náklady na provoz a údržbu klasického faxového přístroje.

·         Moderní IP telefon ke všem pevným linkám a funkce pobočkové ústředny.

Mobilní služby i na velkoobchodní bázi

Jako poskytovatel velkoobchodní mobilní platformy (MVNE) nabízí GTS tyto služby i dalším operátorům a poskytovatelům telekomunikačních služeb. Platforma MVNE tak zjednodušuje vznik samostatných virtuálních mobilních operátorů. Ti již tedy nemusí jednat o pronájmu kapacity a přístupu do sítě s provozovateli mobilních sítí, uzavírat propojovací smlouvy s dalšími operátory a případně podle zvoleného stupně outsourcingu ani budovat vlastní provozní a zúčtovací systémy. „Velmi si vážíme zájmu našich stávajících i nových velkoobchodních partnerů o spolupráci v této oblasti. Z našeho pohledu jsou přínosem zejména jejich unikátní distribuční kanály, loajalita jejich zákazníků a přístup na segmenty trhu, kde GTS své služby nenabízí,“ říká Stanislav Kovář, ředitel velkoobchodních hlasových služeb GTS. 

Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…