Představenstvo Unipetrolu upravilo kompetence svých členů

16.05.2013 9:00

Představenstvo společnosti Unipetrol rozhodlo o změně rozdělení kompetencí svých členů. Nové rozdělení zodpovědností souvisí s nedávnými personálními změnami v představenstvu společnosti a mělo by zajistit nový pohled na jednotlivé aktivity Unipetrolu s cílem dosáhnout lepší efektivity řízení.

Představenstvo Unipetrolu upravilo kompetence svých členů
Foto: red
Popisek: Unipetrol

 

Místopředseda představenstva společnosti, Piotr Wielowieyski, bude nově zodpovědný za maloobchod, přepravu paliv a produktů (společnosti BENZINA, Petrotrans, Unipetrol Doprava), dále pak logistiku, bezpečnost a ochranu životního prostředí a regulatorní rizika. Člen představenstva, Martin Durčák, do jehož kompetencí doposud spadala oblast maloobchodu, nyní zodpovídá za rafinérský segment, konkrétně společnosti Unipetrol RPA (obchodní jednotka - BU I), Paramo, Česká rafinérská a Unipetrol Slovensko. Člen představenstva Andrzej Kozłowski bude zodpovídat za strategii, investice a divestice a rozvoj projektového řízení.
 
Kompetence zbylých členů představenstva zůstávají bez výraznějších změn: 
 • Marek Świtajewski, předseda představenstva, zodpovídá za oblast interního auditu, právních záležitosti, korporátní komunikace a marketingu, bezpečnosti a kontroly, lidských zdrojů a investičních projektů.  
• Mirosław Kastelik, člen představenstva, zodpovídá za controlling, účetnictví, finance a daně, IT, risk management a sdílené aktivity a služby, jako například správu nemovitostí.  
• Artur Pazdzior zůstává členem představenstva se zodpovědností za petrochemii a aktivity společností: Unipetrol RPA (včetně energetiky), Butadien Kralupy, Polymer Institute Brno a Výzkumný ústav anorganické chemie. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…