PENNY znovu boduje ve Volbě spotřebitelů

16.05.2013 9:53

Po úspěších v loňských ročnících Penny zcela ovládlo Volbu spotřebitelů 2013. Výhru slaví hned 18 výrobků, a to ve čtyřech kategoriích. Penny Market je navíc jediným oceněným z oblasti maloobchodu.

PENNY znovu boduje ve Volbě spotřebitelů
Foto: Penny Market
Popisek: Penny Market

„Je to pro nás jasný signál, že máme naše privátní značky nastaveny správným směrem,“ těší se z výhry vedoucí oddělení marketingu Daniel Novotný a dodává „žádný jiný maloobchodník se svými produkty neuspěl. Nejvíce nás těší výhra v kategorii Masné výrobky, ve které zabodovala naše privátní značka Dobré maso. Myslím, že lepší důkaz toho, že naše maso je kvalitní, už není třeba.“  Jeho slova potvrzuje i fakt, že Dobré maso zvítězilo hned po svém uvedení na trh v roce 2011, kdy získalo titul Nejlepší novinka.

Kromě Dobrého masa byly oceněny také výrobky z řad Boni a Karlova Koruna;  ta je další stálicí Penny Marketu, loni ji spotřebitelé ocenili hned po jejím uvedení na trh ve třech kategoriích.

„Důležitý je pro nás i fakt, že 90 procent vítězných výrobků je z České republiky. Je tedy jasné, že spotřebitelé si původu zboží všímají, a jejich reakce nás utvrzuje v tom, že jsme se vydali správným směrem a že je v něm třeba pokračovat,“ doplňuje Novotný. Kupující oceněné výrobky pozná v prodejnách snadno – po dobu jednoho roku může Penny používat označení Volba spotřebitelů 2013.

Volba spotřebitelů je program, který funguje již třináctým rokem. Oceňuje a podporuje nové, kvalitní a inovované výrobky nebo výrobkové řady.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…