Společnost EMC oznamuje sadu Data Protection Suite

16.05.2013 9:59

EMC Corporation dnes oznámila sadu EMC Data Protection Suite, která zjednodušuje pořizování, implementaci a používání produktů EMC pro zálohování a archivaci a zároveň snižuje celkové náklady na vlastnictví a chrání investice zákazníků.

Společnost EMC oznamuje sadu Data Protection Suite
Foto: EMC
Popisek: Logo společnosti EMC

Sada Data Protection Suite představuje flexibilní přístup k plnému využití hodnoty řešení EMC pro zálohování a archivaci, která se mohou rozvíjet s ohledem na měnící se potřeby zákazníků. Nabízí jednoduché pořízení prostřednictvím flexibilního licenčního modelu, který zákazníkům umožňuje kombinovat a nastavovat používání jednotlivých produktů tak, aby to nejlépe vyhovovalo jejich požadavkům a zároveň aby bylo dosaženo nejnižších možných celkových nákladů na vlastnictví a ochrany investice.

Vydáním sady Data Protection Suite vytváří společnost EMC na základech svých nejlepších řešení pro zálohování a archivaci jakousi „sadu pro přežití“, která zajišťuje flexibilitu a snižuje rizika. Poskytuje portfolio služeb pro ochranu dat určených k podpoře virtuálních a fyzických prostředí a těsnou integraci s účelově navrženými zálohovacími zařízeními EMC. Dostupnost flexibilního licencování zajišťuje uživatelům snadný přístup ke všem potřebným funkcím a zároveň je zbavuje nutnosti hledat vhodnou kombinaci kapacity a ceny jednotlivých součástí řešení.

S ohledem na rozšiřující se využívání modelů „IT jako služba“ v organizacích je také důležité pamatovat na implementaci modelů „ochrana dat jako služba“. EMC Protection Storage Architecture tento přístup plně podporuje. Tato architektura využívá konsolidované chráněné úložiště dat, zajišťuje integraci mezi IT prostředími a je svázána s konsolidovanou správou dat jako prostředkem k poskytování katalogových služeb ochrany dat.

Sada Data Protection Suite nabízí zákazníkům volnost při výběru řešení na základě používání a modelů nasazení, čímž umožňuje migraci jejich infrastruktur pro ochranu dat, aby splňovaly měnící se požadavky na zálohování, obnovu, archivaci a zotavení v případě havárie. Kombinuje hodnotu řešení jako EMC Avamar®, EMC NetWorker®, EMC Data Domain® Boost, EMC Data Protection AdvisorTM a EMC SourceOneTM.

Citace vedoucího představitele společnosti EMC Guy Churchward, prezident, EMC Backup Recovery Systems Division

„Jako největší dodavatel zálohovacích řešení na světě musíme neustále inovovat, abychom si udrželi přízeň zákazníků. Tento přístup se přitom netýká pouze technologií, ale také modelů používání služeb. Sada EMC Data Protection Suite představuje pro zákazníky vynikající řešení, s jehož pomocí dokáží plně využít naše široké portfolio produktů prostřednictvím jednoduchých, flexibilních implementací bez kompromisů.“

O společnosti EMC

Společnost EMC Corporation je globálním lídrem, který umožňuje firmám a poskytovatelům služeb transformovat jejich každodenní fungování a poskytovat IT jako službu. Základem této transformace je cloud computing. Prostřednictvím inovativních produktů a služeb společnost EMC urychluje přechod ke cloud computingu, a napomáhá tak IT oddělením ukládat, spravovat, chránit a analyzovat jejich nejcennější aktiva – informace – dynamičtějším, důvěryhodnějším a nákladově efektivnějším způsobem.

Společnost EMC Czech Republic je tuzemskou pobočkou americké společnosti EMC Corporation, vedoucí světové firmy v oblasti produktů, služeb a řešení pro ukládání a správu informací. V České republice je EMC zastoupena od roku 1999 a mezi její klienty patří mimo jiné přední české telekomunikační společnosti a finanční instituce. Informace o produktech a službách společnosti EMC naleznete na adrese www.emc.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…