KB podporuje projekt „Young Business – Svou cestou“

20.05.2013 20:08

Komerční banka je silným partnerem jak úspěšných, tak začínajících podnikatelů. V rámci spolupráce s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR je hlavním partnerem jejich projektu Young Business – Svou cestou. Začínajícím podnikatelům navíc nyní nabízí Komerční banka vedení Profi účtu až na 3 roky zdarma.

KB podporuje projekt „Young Business – Svou cestou“
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Podle výzkumu pro Asociaci malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) se téměř tři čtvrtiny mladých studentů domnívají, že současné klima v České republice nepřeje začínajícím podnikatelům. Mezi nejčastější překážky pro start vlastního podnikání řadí studenti nedostatek finančních prostředků a nemožnost je získat, nedostatek odvahy, absenci podnikatelského nápadu nebo obavy ze silné konkurence na trhu.

Spolupráce na projektu „Young Business – Svou cestou“ má za cíl podpořit rozvoj tohoto segmentu a ukázat mladým začínajícím podnikatelům, že se mohou na Komerční banku ve svých osobních i firemních financích spolehnout.
 
„V Komerční bance klademe velký důraz na kvalitu poradenství a servis podnikatelům. Právě v podnikání je důležité moci se dlouhodobě spolehnout na silného a zodpovědného partnera,“ uvádí Michal Pánek, manažer Segmentového řízení - Retail v Komerční bance. „Studentům nabízíme podporu jak jejich občanských, tak následně i podnikatelských aktivit. Díky dlouhodobé zkušenosti jim umíme poskytnout produkty, poradenství a řešení přesně podle jejich potřeb,“ doplňuje Michal Pánek.
 
„Počet nových podnikatelů stagnuje a mladí míří raději do vztahu závislého. Naším cílem není poučovat, ale hodláme mladé generaci představovat hmatatelné vzory, budeme posuzovat jejich podnikatelské plány, ukazovat investiční příležitosti a podnikání jim budeme představovat jako příležitost kormidlovat loďku vlastní nikoliv pronajatou. Proto jsme projekt nazvali „Svou cestou“, říká předseda AMSP ČR Karel Havlíček a doplňuje „míříme na univerzity, podnikatelské huby a sociální sítě, a to bez pomoci partnerů není možné. Komerční banka je v tomto silným spoluhráčem. Její síť poboček, zkušenost a produktová nabídka jsou přesně nástroje, které nám naše aktivity pomáhají dostávat do všech regionů“.
 
Podporu získají začínající podnikatelé v Komerční bance nejen ve formě poradenství, ale také konkrétních výhodných produktů ušitých na míru jejich potřebám. Díky akční nabídce nyní získají Profi účet až na 3 roky zdarma.
 
Při otevření účtu do 6 měsíců od založení podnikání tak nyní získají začínající podnikatelé Profi účet na 3 roky zdarma. Při otevření účtu do 12 měsíců od založení podnikání získají Profi účet zdarma na 2 roky.
 
Akční nabídka je platná pro nové klienty Komerční banky do 30. 9. 2013.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…