Česká spořitelna: Chybné údaje o čísle účtu na složenkách MFČR

20.05.2013 16:20

Chtěli bychom vás upozornit na chybu Ministerstva financí ČR, které některým majitelům nemovitostí odeslalo poštovní složenku k placení daně z nemovitostí na rok 2013 s chybnými údaji.

Česká spořitelna: Chybné údaje o čísle účtu na složenkách MFČR
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

 

Na části poštovních složenek doručených na konci měsíce dubna je nesprávně uvedeno číslo bankovního účtu pro platbu daně. Platby, které na něj lidé zašlou, se jim automaticky vracejí.
 
K nesprávnému uvedení čísla bankovního účtu došlo pochybením dodavatelské firmy při tištění údajů na složenku. Dotčení majitelé nemovitostí obdrží od MFČR kromě omluvného dopisu také nové složenky se správnými údaji.
 
Doporučujeme vám provádět platby přes bankomaty a platbomaty nebo prostřednictvím internetového bankovnictví Servis 24, při nichž jsou transakce automaticky zpracovávány a jste tam okamžitě informováni o jakékoli chybě. Součástí provedené platby je zároveň potvrzení o jejím provedení.
 
Vzhledem k blížícímu se termínu, do kterého musejí být daně z nemovitostí zaplaceny, očekáváme ke konci května zvlášť velký zájem na zpracování plateb přes sběrné boxy, proto jsme posílili kapacitu na zpracování těchto plateb na konec měsíce na dvojnásobek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…