EMC Syncplicity je nově doplněno o podporu systémů EMC ViPR, EMC VNX

21.05.2013 13:25

Společnost EMC dnes oznámila, že zvyšuje flexibilitu a míru kontroly nad úložištěm v podnikovém řešení pro synchronizaci a sdílení souborů EMC® Syncplicity.

EMC Syncplicity je nově doplněno o podporu systémů EMC ViPR, EMC VNX
Foto: EMC
Popisek: Logo společnosti EMC

 

Hybridní cloud založený na zásadách umožní zákazníkům kombinovat využití privátních a veřejných cloudů, automaticky optimalizovat využití a výkon úložiště a zajistit splnění požadavků na zabezpečení a regulačních opatření podle jednotlivých typů uživatelů a obsahu.
 
Podpora úložiště EMC VNX přináší zákazníkům jednoduchou, efektivní a výkonnou úložnou platformu pro místní nasazení privátního cloudu, kterou lze snadno nakonfigurovat tak, aby využívala stávající úložnou kapacitu. Podpora systému EMC VNX doplňuje v rámci řešení EMC Syncplicity aktuálně podporované úložiště EMC Isilon, špičkové řešení typu Scale-Out NAS, a objektové úložné řešení EMC Atmos.
 
EMC Syncplicity bude také prvním řešením pro synchronizaci a sdílení souborů, které bude využívat softwarově definované úložiště na platformě EMC ViPR. Podpora softwaru ViPR řešení Syncplicity umožní: podporovat nasazení hybridních cloudů a zároveň oddělit práci při nasazení jádra zásad od metod přístupu a funkcí každého z používaných úložných řešení, zbavit se potřeby certifikace při nasazení dalších vrstev úložiště, poskytnout jednotnou sadu funkcí (např. pro georeplikaci) napříč několika úložnými řešeními, a to i v případě, že nativní úložné řešení tuto funkci nepodporuje.
 
Hybridní cloud založený na zásadách a nativní podpora úložiště EMC VNX a využití softwarově definovaného úložiště EMC ViPR budou dostupné v druhé polovině roku 2013.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …