ČT: Znovu zazpívá celá rodina

22.05.2013 21:23

Legenda televizní zábavy, pořad Zpívá celá rodina, se vrací na televizní obrazovky. Brněnské studio České televize natočilo nový díl, kterým tuto oblíbenou televizní soutěž připomene. Tři tříčlenné rodinné týmy zpívají o dovolenou snů. Která z nich zvítězí? Odpovědi se dočkáme v sobotu 25. května 2013 od 20 hodin na ČT1. Moderuje Roman Vojtek, účinkují Petra Janů, Václav Neckář, Janek Ledecký a další. Režie Petr Soukup.

ČT: Znovu zazpívá celá rodina
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

 

Pořad Zpívá celá rodina patřil v sedmdesátých letech minulého století k tomu nejoblíbenějšímu, co televizní obrazovka nabízela. Námět vznikl v brněnském televizním studiu, kde tato svého druhu první talentová reality show nastartovala svoji televizní dráhu.
 
„Při úvahách o titulech, kterými chceme divákům připomenout nejlepší momenty šedesátileté historie televizního vysílání u nás, byla volba tohoto formátu v podstatě předem jasná,“ říká kreativní producent David Ziegelbauer, v jehož tvůrčí producentské skupině pořad vzniká. „Nepřipravili jsme žádný sentimentální pamětnický návrat, ale pořad, který sice oprášil veleúspěšný formát soutěže, ale v kabátě, který patří do roku 2013.“
 
Co se nemění, jsou pravidla. Soutěží tři tříčlenné rodinné týmy, vlastně tři generace amatérských zpěváků. Každou rodinu podporuje patron z řad profesionálních zpěváků. Nemění se ani místo natáčení, kterým je rotunda pavilonu A brněnského výstaviště. Nejúspěšnější rodina vyhrává dovolenou snů.
 
Tři soutěžící týmy vzešly z konkurzu, do kterého se přihlásilo téměř osmdesát rodin. Repertoár si amatérští zpěváci vybrali sami, dramaturgie pořadu pouze pohlídala, aby se písničky neopakovaly.
 
„Pětasedmdesátiminutovým pořadem provází Roman Vojtek, dále účinkují Petra Janů, Václav Neckář, Miloš Skalka, Janek Ledecký, Petr Kolář, Markéta Konvičková, Elis Mrázová a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…