Edvard Kožušník představuje své kolegy z EP: Hannu Takkula

24.05.2013 12:20

V neděli 26. května bude v televizi Metropol hostem autora a moderátora pořadu Evropa z metropole Edvarda Kožušníka finský europoslanec Hannu Takkula.

Edvard Kožušník představuje své kolegy z EP: Hannu Takkula
Foto: ods.cz
Popisek: Europoslanec Edvard Kožušník

Takkula pochází ze severní části Finska, z Laponska. Je magistrem pedagogiky.  V mládí studioval hudbu na konzervatoři a byl členem operního sboru, který připravil operu o životě vojáka Švejka. Po roce 1989 navštívil Takkula několikrát Českou republiku i Prahu: „Navštívil jsem Švejkovu hospodu v Praze. Moc rád bych do Prahy zase přijel.“ Takkula byl v mládí vášnivým cyklistou, měl také rokenrolovou kapelu, se kterou vydal jedno album. Takkula má dva syny. Starší je profesionální hudebník a otec trojčat, mladší studuje v Austrálii, kde působí v hokejové reprezentaci. Diváci televize Metropol se s Hannu Takkulou mohou setkat tuto neděli v pořadu Evropa z metropole ve 12.00 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…