Klienti Komerční banky získali na dotacích dalších 6 milionů korun

27.05.2013 16:24

Komerční banka vyplatila ze zdrojů Evropské investiční banky municipálním klientům další dotace, tentokrát ve výši přes 3 miliony Kč. Další necelé 3 miliony poskytla banka korporátním klientům formou zvýhodněné úrokové sazby k úvěrům.

Klienti Komerční banky získali na dotacích dalších 6 milionů korun
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Dotace jsou spojeny s úvěry ze zdrojů Evropské banky pro obnovu a rozvoj (EBRD) a Evropské investiční banky (EIB). Klienti z řad veřejného sektoru získávají dotace přímo, firemní klienti pak formou snížené úrokové sazby, Předností těchto programů byla skutečnost, že veškerou agendu spojenou se schválením, administrací projektu i výplatou dotace zařizovala Komerční banka.
 
Objem dotací poskytnutých klientům KB v rámci těchto programů dosáhl od začátku programů výše 48,5 milionů Kč.
 
„Dotace z programů Evropské investiční banky jsou dalším zdrojem podpory pro municipální i firemní klienty. Velmi nás proto těší, že Komerční banka mohla s jejich získáním klientům komplexně pomoci,“ uvedl Jan Hanuš, manažer KB EU POINT.
 
Žadatelé o dotace z fondů EU mohou při financování svých projektů využít v Komerční bance širokou podporu:
 
Regionální specialisté KB EU Point radí firmám i municipalitám s vyhledáním vhodného dotačního programu a s nastavením optimálního financování dotovaného projektu. Klientům rovněž pomáhají s novým programem EuroInovace, ve kterém mohou inovativní podnikatelé získat zvýhodněný úvěr od KB. Služby KB EU Point jsou klientům poskytovány zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…