Hamé: Návrat Zlatého dědictví na TV obrazovky

31.05.2013 19:21

Diváky jistě potěší, že se na televizní obrazovky vrací známý spot „Májka - Zlaté dědictví“, tentokrát v novém „balení.“ Až do konce července mohou spotřebitelé při nákupu tří a více masových výrobků od Hamé soutěžit o elektrická kola, chladiče nápojů a vyhrát i další zajímavé letní ceny. Stačí jen poslat sms v žádaném tvaru.

Hamé: Návrat Zlatého dědictví na TV obrazovky
Foto: red
Popisek: Hamé

Tato nová marketingová kampaň Hamé, která poběží v Česku a na Slovensku od 1. 6. 2013, je zaměřená na trvanlivé masové produkty, včetně nejoblíbenější paštiky Májka. Diváci se s ní budou moci setkat na TV PRIMA, České televizi a TV JOJ.  Součástí kampaně je také tisková inzerce.  
 
„Naše spoty ´Zlaté dědictví´ byly díky své odlehčenosti a přesnému cílení přijímány kladně a v minulosti se nám již nejednou velmi osvědčily. Paštiky a masové konzervy navíc patří již tradičně mezi nejoblíbenější potraviny, které si Češi vozí na dovolenou a na výlety. S nástupem letních měsíců chceme proto tento segment ještě více podpořit a připomenout jeho výhody pro spotřebitele,“ vysvětluje Marcela Mitáčková, ředitelka pro marketing a vývoj společnosti Hamé.
 
Více informací o soutěži na http://www.hame.cz/cs/article/detail/id/142/ham-rozdv-motokola  
 
Spot Zlaté dědictví lze shlédnout na YutuTube kanále Hame TV na http://youtu.be/BKCXhGRD7B8.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…