ČSOB: Cestovní pojištění za pár chvil přes smartbanking

04.06.2013 12:00

Blíží se čas letních dovolených a spousta lidí pečlivě vybírá, kam se letos vypraví a kde se bude oddávat zasloužené relaxaci. Během plánů a příprav lidé často opomíjejí cestovní pojištění, které zřizují ve spěchu až na poslední chvíli. Uživatelé aplikace ČSOB a Era smartbanking si však nemusejí lámat hlavu, neboť se mohou pojistit jednoduše s mobilem v ruce.

ČSOB: Cestovní pojištění za pár chvil přes smartbanking
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„Zařizovat cestovní pojištění prostřednictvím aplikace pro chytré telefony či tablety je velice praktické. Touto cestou bylo v krátkém období sjednáno už více než tisíc smluv v objemu téměř čtvrt milionu korun, což dokazuje, že klienti mají o tuto službu zájem. Lidé na ní nejvíce oceňují, že nemusejí nikam chodit ani volat. Stačí jen pár dotyků na přístroji, který mají neustále u sebe, a od dalšího dne jsou pojištěni,“ uvedl produktový manažer cestovního pojištění ČSOB Pojišťovny Vít Janouch.

Možnost sjednat cestovní pojištění přes smartbanking banka zavedla na podzim loňského roku. „Klienti si chválí především rychlost a komfort sjednání cestovního pojištění pohodlně před cestou do zahraničí,“ doplňuje Jan Vimr, výkonný manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Ery.

ČSOB a Era nabízí cestovní pojištění, které v sobě zahrnuje nejen pojištění léčebných výloh, ale i možnost sjednat úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu a pojištění zavazadel. Při řešení pojistných událostí v zahraničí je pojištěnému navíc k dispozici mezinárodní asistenční služba ČSOB Pojišťovna Asistence.

Smartbanking od ČSOB a Ery není samozřejmě jedinou cestou, jak uzavřít cestovní pojištění. Mezi další způsoby patří možnost online pojištění prostřednictvím webových stránek ČSOB Pojišťovny či osobní sjednání na obchodním místě. Cestovní pojištění lze také jednoduše zřídit pomocí vybraných bankomatů ČSOB a Ery. V tomto případě slouží jako doklad o pojištění stvrzenka z bankomatu.

Oblasti, na které se vztahuje pojištění léčebných výloh

•         Lékařské ošetření, včetně ošetření zubů pro utišení akutní bolesti

•         Pobyt v nemocnici

•         Léky předepsané lékařem v souvislosti s pojistnou událostí

•         Přepravu do nejbližšího zdravotnického zařízení a zpět do místa pobytu pojištěného v zahraničí

•         Repatriaci (náklady na převoz pojištěného, nebude-li moci ze zdravotních důvodů použít původně plánovaný dopravní prostředek, náklady na převoz tělesných ostatků pojištěného do místa trvalého bydliště v případě jeho úmrtí, přivolání opatrovníka)

•         Asistenční službu, která je v provozu 24 hodin denně a funguje v českém jazyce.

Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a. s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…