Canon je partnerem jubilejních Primátorek na Vltavě

01.06.2013 10:50

Canon CZ je oficiálním partnerem jubilejních stých Primátorek ČSOB Pojišťovny, jednoho z nejstarších veslařských závodů na světě. Tradiční závod v samém srdci Prahy se koná v termínu od 7. do 9. června 2013.

Canon je partnerem jubilejních Primátorek na Vltavě
Foto: Canon
Popisek: Canon

Jeden z nejstarších závodů na světě je unikátní hned z několika důvodů. Koná se totiž přímo ve středu Prahy a zázemí má na oblíbeném Rašínově nábřeží.

Sledovat jej můžete například z Palackého či Železničního mostu, a podpořit tak veslaře na Vltavě. Atraktivitu závodu umocňuje zatáčka přímo pod Vyšehradem, jejíž zvládnutí mnohdy rozhoduje o vítězi. Letošní ročník bude též jedinečný účastí posádky z Cambridge, ve které se poprvé představí Čech, absolvent ČVUT Milan Bruncvik. Doposud jezdil v posádce Dukly, která vyhrála posledních 33 ročníků Primátorek.

Z celého závodu bude Canon pořizovat fotodokumentaci, video reportáže a v neděli 9. června uspořádá fotografování na červeném koberci k ukončení letošních Primátorek. Veškerou fotodokumentaci lze po ukončení akce shlédnout na stránkách www.canon.cz/ep. 

V rámci jubilea akce je od začátku května přímo na náplavce Rašínova nábřeží k vidění výstava velkoformátových historických fotografií, jejíž výtisky zajistila společnost Canon. Jako doprovodný program proběhnou závody na veslařských trenažérech a mnoho dalších atrakcí přímo na náplavce Rašínova nábřeží.

„Jelikož jde o sport dynamický, není jeho zachycení mnohdy lehké, proto jsem rád, že je právě Canon se svými špičkovými technologiemi partnerem letošních Primátorek.” řekl Miloš Bejblík, marketingový ředitel Canon CZ a SK.

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…