Premiér navštívil závod Schneider Electric v Písku

04.06.2013 15:10

V pátek, 24. května navštívil premiér Petr Nečas v rámci návštěvy Jihočeského kraje výrobní závod společnosti Schneider Electric.

Premiér navštívil závod Schneider Electric v Písku
Foto: Petr Kupka
Popisek: Premiér Petr Nečas

Závod nacházející se v písecké průmyslové zóně se řadí se šesti sty zaměstnanci mezi nejvýznamnější zaměstnavatele  jihočeského kraje. Během oběda podiskutoval s představiteli Schneider Electric o zásadních tématech a aktualitách týkajících se obchodních a výrobních aktivit Schneider Electric v České republice. Generální ředitel pro Českou a Slovenskou republiku Jaroslav Žlábek a člen představenstva výrobního závodu Lukáš Šperl jakožto hlavní představitelé českého zastoupení  Schneider Electric  představili Petru Nečasovi  významné projekty, z nichž největší pozornost vzbudil projekt „Energy efficiency“. Premiér ocenil reálnou úsporu energií na úrovni 30 % díky inteligentnímu řešení komponent a systémů společnosti. Schneider Electric je tradičním předním výrobcem elektrotechnických komponent a v posledních desetiletích také dodavatel kompletních řešení v oblasti efektivního řízení energií.

Během prohlídky závodu měl pan premiér možnost se seznámit s prací některých zaměstnanců výrobního závodu a poznat stěžejní produkty výrobního programu písecké továrny. Jeho návštěva se tak stala symbolickou součástí oslav dvacátého výročí existence Schneider Electric na českém trhu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …