XIII. Sněm Svazu měst a obcí ČR odložen

04.06.2013 19:00

S ohledem na současný povodňový stav na mnoha místech České republiky se Předsednictvo Svazu měst a obcí České republiky rozhodlo odložit plánovaný Sněm Svazu v Českých Budějovicích ve dnech 6. a 7. června 2013.

XIII. Sněm Svazu měst a obcí ČR odložen
Foto: red
Popisek: Svaz měst a obcí ČR

Uvědomujeme si, že pro mnoho našich kolegů starostů je prioritní postarat se o své obyvatele a zajistit zahájení obnovy zaplavených oblastí. Odložením plánovaného jednání chceme vyjádřit solidaritu s obcemi v postižených oblastech. Žádáme proto všechny registrované účastníky, aby do Českých Budějovic nejezdili. Věříme v pochopení nastalé situace.

Nevyhnutelným důsledkem odložení plánovaného jednání je vypořádání všech rezervací a závazků s tím spojených. Připravujeme proto další pokyny a informace pro registrované účastníky, které budeme postupně zveřejňovat, abychom zajistili co nejsnazší organizační odložení Sněmu.

Děkujeme za pochopení
Předsednictvo Svazu měst a obcí České republiky

Svaz měst a obcí České republiky (SMO ČR) je celostátní, dobrovolnou, nepolitickou a nevládní organizací, založenou jako zájmové sdružení právnických osob. Členy Svazu jsou obce a města. Svaz měst a obcí ČR je partnerem pro vládní i parlamentní politickou reprezentaci. Podílí se na přípravě a tvorbě návrhů legislativních i nelegislativních opatření v oblastech týkajících se kompetencí obcí. Činnost Svazu je založena především na aktivitě starostů, primátorů a členů zastupitelstev obcí a měst, kteří se nad rámec svých povinností věnují i obecným problémům samosprávy. V současné době Svaz sdružuje kolem dvou a půl tisíce měst a obcí. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…