Den s týmem ŠKODA Motorsport v Mladé Boleslavi

05.06.2013 9:10

Již tuto sobotu 8. června se ve Vzdělávacím centru Na Karmeli v Mladé Boleslavi uskuteční historicky první den s týmem ŠKODA Motorsport.

Den s týmem ŠKODA Motorsport v Mladé Boleslavi
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

Návštěvníci a fanoušci značky ŠKODA budou mít možnost se osobně setkat a diskutovat s tovární posádkou, Janem Kopeckým a Pavlem Dreslerem, nahlédnout do ukázky servisního zázemí ŠKODA Motorsport nebo dokonce i vyhrát jízdu v soutěžním speciálu ŠKODA Fabia Super 2000. Den s týmem ŠKODA Motorsport proběhne v areálu Vzdělávacího centra Na Karmeli v Mladé Boleslavi v sobotu 8. června od 10 do 17 hodin. 
 
Pro návštěvníky je připraven bohatý celodenní program a řada soutěží o hodnotné věcné ceny včetně možnosti výhry svezení v soutěžním speciálu ŠKODA Fabia Super 2000. V areálu Vzdělávacího centra Na Karmeli bude k vidění výstava součástí soutěžního vozu a fotografií z automobilových soutěží. Návštěvníci budou moci nahlédnout i do servisního zázemí týmu ŠKODA Motorsport. Chybět nebudou ani atraktivní designové studie a také soutěžní speciál, v němž se budou moci návštěvníci akce vyfotografovat. 
 
Jednou z perliček celého dne bude unikátní beseda s tovární posádkou Janem Kopeckým a Pavlem Dreslerem a vedením týmu ŠKODA Motosport, vč. následné autogramiády. Po celou dobu konání akce budou mít návštěvníci možnost vyzkoušet si simulátor nárazu nebo simulátor otočení vozu přes střechu. Zájemci se seznámí s realizačním týmem známého motoristického pořadu Autosalon TV Prima či s prací týmu Výzkumu dopravní bezpečnosti ŠKODA AUTO. Děti se pobaví u speciálního programu ŠKODA hrou nebo na dětském dopravním hřišti. Pro návštěvníky je připraven doprovodný kulturní program, příjemné posezení a občerstvení.
 
Projekt ŠKODA Fabia Super 2000 se zapsal zlatým písmem do historie motorsportu značky s okřídleným šípem ve znaku. ŠKODA zvítězila v letech 2010 - 2012 třikrát za sebou v seriálu IRC mezi značkami i jezdci. V roce 2011 získala titul mistra světa SWRC a v roce 2012 titul mistra Evropy a historicky první titul v asijsko-pacifickém šampionátu mezi značkami i jezdci. Jan Kopecký se v loňském roce stal jasným mistrem České republiky a je čtyřnásobným korunním princem IRC. Úspěchy slaví i piloti privátních vozů ŠKODA Fabia Super 2000 v národních šampionátech.
 
Také v roce 2013 se značka ŠKODA ukazuje ve špičkové formě, aktuálně je na prvním místě v celkovém hodnocení mistrovství Evropy. Úspěchy slaví také na asijsko-pacifickém šampionátu, kde hned při prvním závodě na Novém Zélandu získala dvojité vítězství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …