Bavaria Lemon: Svěží citronová chuť s 0% alkoholu

06.06.2013 13:25

Al-Namura s.r.o., výhradní distributor značky Bavaria v ČR, rozšiřuje svou produktovou řadu nealkoholických piv o novinku Bavaria Lemon.

Bavaria Lemon: Svěží citronová chuť s 0% alkoholu
Foto: red
Popisek: Bavaria Lemon

Novinka v sobě spojuje ty nejlepší suroviny jako je chmel, ječmenný slad, pšenice a pramenitá voda s osvěžující chutí citronu. Narozdíl od radleru a ostatních ochucených piv ale neobsahuje naprosto žádný alkohol.

Obliba ochucených piv v poslední době strmě stoupá. Zasloužila se o to zejména mladší kosmopolitní generace, která si ochucená piva oblíbila především v letních měsících. Díky absenci alkoholu je Bavaria Lemon ideální alternativou limonád a ochucených minerálních vod.

Holandská značka BAVARIA patří mezi přední nezávislé evropské producenty piva. Na českém trhu nabízí vedle novinky Bavaria Lemon také nealkoholickou variantu piva se skutečně nulovým obsahem alkoholu nebo sladový ochucený nápoj s příchutí jablka nebo citronu.

www.bavarianealko.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…