SAP: Vyzkoušejte si, co s vašimi daty umí SAP HANA

05.06.2013 19:00

Společnost Versino, partner SAP, spustila pod názvem tryhana.cz speciální akci, během níž si malé a střední firmy mohou poprvé v České republice zdarma vyzkoušet platformu SAP HANA.

SAP: Vyzkoušejte si, co s vašimi daty umí SAP HANA
Foto: Archiv
Popisek: SAP

K dispozici je jim řešení SAP Business One Analytics postavené na platformě SAP HANA. Nabídka byla navíc rozšířena o kompletní systém SAP Business One na HANA.

Zájemci mohou zároveň zdarma využít nezávaznou konzultaci v rozsahu půl dne, během které jim specialisté ze společnosti Versino pomohou identifikovat přínosy nasazení SAP HANA. Více informací i samotné demo získáte na www.tryhana.cz

Během testování si mohou zájemci vyzkoušet například analýzy dat v reálném čase, interaktivní vyhledávání dat napříč celým systémem obdobně jako na internetu, vizualizaci uživatelských dotazů, realtimové modelování procesů, interaktivní aplikace nebo vytváření a spouštění komplexních reportů nad aktuálními daty SAP Business One v řádech sekund.

SAP HANA je revoluční aplikační a databázová platforma, která umožňuje firmám analyzovat a zpracovávat transakce v reálném čase s využitím velkého množství detailních informací včetně externích dat. Vzhledem k neustále se měnícím potřebám zákazníků a celého tržního prostředí, vyžadují uživatelé dynamický přístup k informacím. SAP HANA poskytuje funkcionalitu flexibilních modelů pracujících na úrovni velmi detailních dat. Uživatelé jsou ušetřeni čekání na aktualizace datových zdrojů, úkonů spojených s jejich administrací a složitým plněním dat v redundantních datových úložištích tak, jak je tomu v případě tradičních relačních databází. Eliminace nutnosti agregace dat a indexace tabulek výrazně redukuje celkové náklady na vlastnictví (TCO) a zásadně zvyšuje rychlost zpracování a analýzy dat. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…