AAA AUTO otevřelo novou pobočku v polské Vratislavi, nabídne až 400 vozů

23.06.2016 12:25

Největší prodejce ojetých automobilů ve střední Evropě AAA AUTO otevřel v polské Vratislavi další ze svých poboček. Jde již o čtvrté autocentrum v Polsku. Pobočka bude zpočátku fungovat jako výkupní a postupně nabídne veškeré další služby prodeje, financování a pojištění jako ostatních již fungujících 41 autocenter ve čtyřech zemích.

AAA AUTO otevřelo novou pobočku v polské Vratislavi, nabídne až 400 vozů
Foto: AAA AUTO
Popisek: AAA AUTO

Prodejní plocha nového autocentra ve Vratislavi má přes 10 000 m2 a nejprve nabídne zákazníkům až 200 vozů. Během dalších šesti měsíců se kapacita navýší až na 400 automobilů různých typů a značek. V rámci otevření autocentra společnost otevřela 21 pracovních pozic.

„Naše nové autocentrum ve Vratislavi je umístěno ve strategické lokalitě v oblasti koncentrace nákupních center a vedle dálnice A4, která spojuje Berlín, Vratislav, Katovice a Krakov. Umístění pobočky navazuje na náš plán otevírat pobočky v blízkosti nákupních center se zastoupením mezinárodních obchodních řetězců, kde si zákazníci mohou vybírat ze široké škály nových a ojetých automobilů. Zpočátku se budeme zaměřovat výhradně na nákup vozů, prodej zahájíme během několika týdnů. Očekáváme, že ve Vratislavi budou moci zákazníci během následujícího půl roku vybírat z nabídky až 400 vozů,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO International Karolína Topolová.

AAA AUTO již provozuje v Polsku 3 autocentra – v Piasecznu, Varšavě a Katovicích. V loňském roce společnost od dubnového návratu na polský trh prodala přes 2 500 vozů. Aktuálně společnost nabízí v Polsku téměř 600 vozů převážně s tamním původem. O zákazníky se stará 130 zaměstnanců včetně operátorů call centra.

Společnost plánuje letos otevřít ještě několik poboček, nejprve v největších polských městech. Každá nová pobočka s sebou přináší investici okolo 2 milionů Eur, která zahrnuje náklady na rekonstrukci pobočky, zaškolení pracovníků a pořízení skladových zásob vozů.

Podle statistik společnosti AAA AUTO, získaných kontinuálním průzkumem trhu, bylo v roce 2015 k dispozici v Polsku 2,5 milionu ojetých automobilů. V České republice bylo ve srovnatelném období inzerováno 932 000 aut, v Maďarsku 556 000 a na Slovensku 508 000. Průměrná cena vozů nabídnutých v Polsku byla 21 172 zlotých, stáří 12 let a nájezd 170 000 kilometrů.

Žebříček nejvíce inzerovaných ojetých vozů v květnu 2015 v Polsku:

1. Opel Astra

2. Volkswagen Passat

3. Volkswagen Golf

4. Audi A4

5. BMW 3

6. Ford Focus

7. Opel Corsa

8. Ford Mondeo

9. Opel Vectra

10. Renault Megane

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…