ACADEMIC SCHOOL přivítala veřejnost. Den otevřených dveří sklidil velký ohlas

27.09.2017 10:20

Nedělní den patřil v nově otevřené, zlínské pobočce ACADEMIC SCHOOL, Dni otevřených dveří. Během celého dne si možnost návštěvy školy nenechala ujít více než stovka zájemců. Mezi nimi byly desítky studentů pedagogické školy, kteří by zde v budoucnu rádi našli uplatnění, ale také rodiče s dětmi, které se do prostor školy přišly podívat a vyzkoušely si školu či předškolní centrum nanečisto.

ACADEMIC SCHOOL přivítala veřejnost. Den otevřených dveří sklidil velký ohlas
Foto: ACADEMIC SCHOOL
Popisek: Den otevřených dveří na ACADEMIC SCHOOL

„Jsem rád, že se nám tento projekt podařilo vybudovat, i když jsme na to měli relativně málo času. O to více bych chtěl poděkovat nejen vedení Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, která nám poskytla „azyl“ ve svém objektu, ale zejména všem rodičům, kteří nám projevili důvěru a své ratolesti do naší školy přihlásili již v době, kdy dnes moderní prostory připomínaly spíše staveniště. Toho si velice vážím. Těší mne, že se některým dětem ve škole a družince natolik líbí, že se odtud ani nechtějí vracet domů,“ uvedl podnikatel a senátor Ivo Valenta.

Od sedmé hodiny ranní, až do páté odpolední si veřejnost mohla prohlédnout prostory školy, moderní učebny i výuku ve třídách během běžného režimu. Každý si tak mohl udělat reálný úsudek o tom, jak škola funguje.

„Některé rodiče náš dvojjazyčný výchovně vzdělávací projekt natolik oslovil, že se rozhodli své prvňáčky do této školy přehlásit. Rodiče stávajících žáků se však nemusí bát toho, že by ve třídách bylo velké množství dětí. Koncept individuálního přístupu ke každému žákovi bude i nadále zachován – takže pokud se do Academic School ve Zlíně rozhodnou přihlásit ještě další děti, otevřeme pro ně novou třídu,“ dodala Věra Olšáková, ředitelka Academic School.

Školáci si spolu s předškoláky pro návštěvu navíc připravili i zábavné pásmo, ve kterém ukázali, co se během pár týdnů stihli naučit. Do budoucna navíc škola plánuje nejen rozšíření výuky o další jazyky, ale také užší spolupráci s Univerzitou Tomáše Bati.

O projektu ACADEMIC SCHOOL

ACADEMIC SCHOOL je nový vzdělávací komplex, který nabízí moderní vícejazyčné vzdělávání v soukromé mateřské a základní škole ve Zlíně a Uherském Hradišti. ACADEMIC SCHOOL navazuje na více než dvacetiletou tradici soukromé školy Čtyřlístek a zároveň přináší nejmodernější formy vzdělávání s akcentem na individuální přístup, výuku jazyků rodilými mluvčími a využití informačních technologií. ACADEMIC SCHOOL je zapsána v rejstříku škol a školských zařízení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR a spolupracuje s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně i Univerzitou Palackého v Olomouci. Je fakultní školou Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.

Projekt funguje v Uherském Hradišti již 23 let, v letošním školním roce se rozšířil právě do Zlína (náměstí T. G. Masaryka 1279), kde se otevřela jedna třída s prvňáčky. Všem dětem škola zajišťuje bezpečné a inspirující prostředí, založené na spolupráci školy, rodiny, komunity a partnerů. Výuka probíhá v malé skupině žáků s ohledem na individuální potřeby a nadání každého dítěte. Jedná se o moderní formu vzdělávání v českém a souběžně i v anglickém jazyce s rodilým mluvčím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…