AMSP ČR: Itradenews.cz - nový informační portál pro firmy

16.06.2014 21:00

Dvouměsíčník o obchodu a exportu TRADE NEWS, který vychází již třetím rokem jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) a letos byl vyhlášen nejlepším B2B časopisem v soutěži Zlatý středník, odstartoval nový web itradenews.cz.

AMSP ČR:  Itradenews.cz - nový informační portál pro firmy
Foto: AMSP ČR
Popisek: AMSP ČR

„Webem www.itradenews.cz  se posouváme do další generace zprostředkovávání nejnovějších exportních informací firmám. Během dvou let se redakci TRADE NEWS podařilo vybudovat nejlepší tuzemský exportní magazín, který dnes vychází v nákladu více než 8 tisíc kusů, přičemž s každým novým číslem evidujeme desítky dalších žádostí o jeho zasílání. Reagujeme současně na četné žádosti z řad firem o to, abychom ty nejzajímavější informace z časopisu zpracovali na přehledném serveru a vytvořili místo i pro ty, na které se třeba v tištěné podobě nedostane. Žijeme ve 21. století a propojením tištěného časopisu s pracovním a informačním portálem chceme vytvořit pro čtenáře úplný komfort,“ uvádí předseda AMSP ČR Karel Havlíček.

Nový informační portál itradenews.cz přináší výběr nejzajímavějších informací z magazínu TRADE NEWS v on-line podobě v moderním a dynamickém grafickém provedení. Návštěvníci tohoto webu zde naleznou exkluzivní rozhovory, mnoho informací a tipů o vývozních teritoriích, reportáže z inspirativních českých firem a další rubriky. Jednou z jeho hlavních devíz je interaktivní mapa světových exportních trhů. „Po kliknutí na příslušnou oblast se zobrazí seznam všech článků týkajících se daného exportního teritoria. Je to unikátní a velmi rychlý způsob, jak se firmy mohou dostat k tomu, co je pro ně důležité. Všechny příspěvky jsou navíc členěny podle obsahových štítků, které čtenářům maximálně usnadní vyhledání informací o konkrétním tématu,“ zdůrazňuje Jana Jenšíková, šéfredaktorka a vydavatelka TRADE NEWS.

Více na www.itradenews.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…