AOPK ČR: Zpráva o promítání filmu CAUSA CARNIVORA

24.01.2016 14:55

Vlk na Dokesku je pro místní aktuální téma.

AOPK ČR: Zpráva o promítání filmu CAUSA CARNIVORA
Foto: red
Popisek: Agentura ochrany přírody a krajiny ČR

Na promítání filmu CAUSA CARNIVORA v zasedací místnosti dokeského pracoviště Správy CHKO Kokořínsko – Máchův kraj dorazilo více než 80 diváků. Pro velký zájem a omezenou kapacitu místnosti proběhlo promítání ve dvou časech. Diváci byli převážně místní obyvatelé, část přijela ale i z České Lípy nebo Rumburku. V besedě s odborníky, která následovala po projekci, se diskutovaly náhrady škod pro zemědělce nebo škody, které by mohly vzniknout mysliveckým spolkům. Řešila se i otázka budoucího rozmnožení smečky a možnosti jejího dalšího šíření.

Je zřejmé, že přítomnost zatím jediné stálé smečky na území České republiky je pro místní obyvatele atraktivní a dost možná i obávané téma. Veřejné diskuze a přednášky tak mohou pomoci veřejnosti pochopit způsob života vlčí smečky, jejich potravní nároky a přispět k vzájemnému respektu.

Pro velký zájem se bude konat další promítání, tentokrát na Mělníku, dne 1.3.2016. Podrobnosti budou zveřejněny na našich webových stránkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…