Academic school pořádá den otevřených dveří. Děti si mohou vyzkoušet školu nanečisto

19.09.2017 16:38

Nový výchovně vzdělávací institut – ACADEMIC SCHOOL – zve všechny zájemce na Den otevřených dveří. Rodiče i s dětmi mohou navštívit zlínskou pobočku ACADEMIC SCHOOL v úterý, 26. 9. 2017, kdy proběhne také slavnostní otevření školy. Organizátoři se navíc snažili vyjít vstříc co největšímu množství lidí, proto je možné školu navštívit již od sedmé hodiny ranní až do 17. hodiny, a to na adrese náměstí T. G. Masaryka 1279.

Academic school pořádá den otevřených dveří. Děti si mohou vyzkoušet školu nanečisto
Foto: academicschool.cz
Popisek: ACADEMIC SCHOOL

„Pro účel Dne otevřených dveří rozhodně nehodláme na běžném režimu výuky nic měnit – ve škole bude fungovat standardní režim. Chceme totiž, aby si veřejnost udělala reálný obrázek o tom, jak škola funguje. A pokud rodiče či samotné děti, které k nám přijdou „na návštěvu“, budou mít zájem, mohou si sednout do lavic a samy se zapojit do výuky,“ uvedl senátor a podnikatel Ivo Valenta s tím, že rodiče zde děti mohou klidně ponechat a následně se pro ně vrátit.

Malí návštěvníci se mohou zapojit také do aktivit, které bude pořádat školní družina. Konkrétně si budou moci zhotovit výrobky, které si pak odnesou domů na památku. Jejich rodiče zatím mohou získat jakékoliv bližší informace o škole.

Na 15. hodinu pak je připraveno slavnostní otevření školy, v němž se malí školáci představí v česko-anglickém pásmu, které si pro veřejnost společně s učiteli připravili.

O projektu ACADEMIC SCHOOL:

ACADEMIC SCHOOL je nový vzdělávací komplex, který nabízí moderní vícejazyčné vzdělávání v soukromé mateřské a základní škole ve Zlíně a Uherském Hradišti. ACADEMIC SCHOOL navazuje na více než dvacetiletou tradici soukromé školy Čtyřlístek a zároveň přináší nejmodernější formy vzdělávání s akcentem na individuální přístup, výuku jazyků rodilými mluvčími a využití informačních technologií. ACADEMIC SCHOOL je zapsána v rejstříku škol a školských zařízení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR a spolupracuje s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně i Univerzitou Palackého v Olomouci. Je fakultní školou Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.

Projekt funguje v Uherském Hradišti již 23 let, v letošním školním roce se rozšířil právě do Zlína (náměstí T. G. Masaryka 1279), kde se otevřela jedna třída s prvňáčky. Všem dětem škola zajišťuje bezpečné a inspirující prostředí, založené na spolupráci školy, rodiny, komunity a partnerů. Výuka probíhá v malé skupině žáků s ohledem na individuální potřeby a nadání každého dítěte. Jedná se o moderní formu vzdělávání v českém a souběžně i v anglickém jazyce s rodilým mluvčím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…