Adventní oslavy ve Slovácké tržnici vrcholí!

13.12.2015 15:17

V plném proudu jsou adventní oslavy ve Slovácké tržnici v Uherském Hradišti. Pestrý program je pro návštěvníky připraven až do konce vánočních svátků.

Adventní oslavy ve Slovácké tržnici vrcholí!
Foto: SYNOT
Popisek: Betlémy ve Slovácké tržnici

Napilno mají především umělečtí řezbáři. Již před týdnem dokončili sochu svatého Josefa, nyní k němu přibyla také Marie. Posledním dílem, které bude hotovo o nadcházejícím víkendu, pak bude samotný malý Ježíšek.

„Všechny sochy jsou tvořeny ve slováckém stylu a budou vystaveny v prostorách tržnice. Zde je navíc již nyní umístěna také přibližně desítka dalších, překrásných betlémů,“ doplnila Magda Pekařová, tisková mluvčí skupiny SYNOT.

Téměř do posledního místa je již zaplněn také rekordní, slovácký dopis Ježíškovi. Na ploše přibližně 17 metrů čtverečních děti píší, co by si k Vánocům nejvíce přály. Již nyní je jisté, že se jedná o nový český rekord, který bude zapsán v České knize rekordů.

„Jsme velice rádi, že se myšlenka setkala s tak velkým zájmem a rádi bychom všechny, kteří se do projektu zapojili, odměnili. Proto vyzýváme všechny malé pisatele k tomu, aby se na Štědrý den ráno dostavili k vánočnímu stromku před tržnici. Slovácký Ježíšek totiž dá všem těmto klukům a holčičkám malou pozornost a navíc desítce dětí jejich přání skutečně splní,“ uvedla Pekařová.

Návštěvníky tržnice čeká v následujícím týdnu řada zajímavých akcí. Například ve středu odpoledne to bude kouzelnická šou, ve čtvrtek a v pátek pak vystoupení dětských folklorních souborů. Sobotní dopoledne bude patřit dechové hudbě Gloria s moderátorem Frantou Uhrem.

Podrobný program zde: www.slovackatrznice.cz

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…