Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners založila vlastní nadaci

29.01.2014 19:05

Nadácia Havel, Holásek & Partners, která byla založena v listopadu 2013 na Slovensku, se bude věnovat podpoře celé řady charitativních aktivit. Založení nadace však není prvním projektem advokátní kanceláře v této oblasti. Kancelář dlouhodobě podporuje jednorázové dobročinné akce, věnuje se pro bono činnosti, a to formou finančních darů nebo prostřednictvím právních služeb poskytovaných zdarma nebo za symbolickou cenu na principu dobrovolnosti spolupracovníků.

Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners založila vlastní nadaci
Foto: red
Popisek: Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners založila vlastní nadaci

„Přestože se charitativní činnosti věnujeme již řadu let, založení Nadace vnímáme jako další krok, který nám pomůže aktivněji pomáhat tam, kde je třeba,“ uvedl Jaroslav Havel, zakládající partner Havel, Holásek & Partners a dodal: „Na výběr podporovaných projektů budeme klást velký důraz. Podpora prospěšných činností je součástí našich hodnot a firemní kultury. Chceme si být jisti, že se pomoc dostane do správných rukou a bude skutečně využita.

Nadácia Havel, Holásek & Partners bude poskytovat pomoc v celé řadě oblastí. Mezi jejími hlavními cíli je například podpora dětí, vzdělávání a výměnných studijních pobytů, financování péče o nemocné, handicapované, seniory a ochrana životního prostředí.

Jednou z prvních aktivit nadace v letošním roce byl finanční dar v hodnotě 150 000 Kč Klinice dětské hematologie a onkologie 2. LF UK a FN Motol. Šek byl symbolicky předán partnerem kanceláře Robertem Nerudou na galavečeru při příležitosti vyhlášení soutěže Právník roku 2013 v Brně. Klinika se specializuje na léčbu a výzkum nádorových a dalších krevních onemocnění u dětských pacientů.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…