Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners získala dvě prvenství v soutěži Právnická firma roku

13.11.2013 13:55

Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners uspěla i v šestém ročníku soutěže Právnická firma roku a stejně jako v minulých pěti letech si odnesla ocenění z oborových kategorií. V letošním ročníku zvítězila v oblasti práva hospodářské soutěže a již tradičně v oblasti telekomunikací a médií. Umístila se ale téměř ve všech hodnocených kategoriích mezi nejvíce doporučovanými firmami. Výsledky vyhlásil pořadatel soutěže, společnost EPRAVO.CZ.

Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners získala dvě prvenství v soutěži Právnická firma roku
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

„Výsledky soutěže reflektují dlouholeté úsilí naší kanceláře poskytovat klientům kvalitní a komplexní právní poradenství a jsou zároveň důkazem toho, že jsme se v uplynulých letech etablovali ve všech důležitých právních oblastech,“ říká Jaroslav Havel, řídící partner advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners.

„Proto i nadále posilujeme tým právníků a manažerů kanceláře, abychom udrželi vysoký standard služeb nejen na partnerské úrovni, ale napříč všemi pozicemi,“ dodává Jaroslav Havel.

Kancelář pokrývá v zásadě všechny právní obory a odvětví podnikání. Svědčí o tom i umístění ve 14 kategoriích z celkových 15, tedy ve všech, kterých se účastnila. Oba vítězné týmy právníků patří k nejzkušenějším a nejrychleji rostoucím v daných oblastech v České republice i na Slovensku. Soutěžnímu právu se věnuje tým deseti právníků řízených partnerem Robertem Nerudou, který v minulosti působil jako místopředseda Úřadu na ochranu hospodářské soutěže.

Stejně velký je i tým specializující se na oblast IT, telekomunikací a médií, který svou kvalitu dokazuje každoročně právě umístěním v soutěži. Svoji kategorii letos vyhrál již počtvrté. „Oborová vítězství a umístění v soutěži Právnická firma roku jsou výsledkem zajímavých projektů, na kterých jsme v letošním roce pracovali. Těchto výsledků však nelze dosahovat bez našich klientů a obchodních partnerů, kterým tímto děkujeme za důvěru. Díky ale patří i všem kolegům, kteří odvádějí vynikající práci,“ říká Jaroslav Havel.

Havel, Holásek & Partners je s týmem více než 160 právníků, několika desítek studentů právnických fakult a více než 400 spolupracovníků včetně 130 zaměstnanců spolupracující inkasní agentury Cash Collectors největší advokátní kanceláří v České a Slovenské republice a nejrychleji rostoucí právnickou firmou v regionu střední a východní Evropy. Od svého založení v roce 2001 Havel, Holásek & Partners trvale roste v průměru o 25 % v tržbách ročně. Obrat kanceláře za poslední rok činí 473 milionů korun. V letošním roce kancelář rozšířila své řady například o Lenku Hejdukovou, novou obchodní ředitelku, která do kanceláře přišla po téměř osmnácti letech svého působení v globální poradenské firmě PricewaterhouseCoopers a dále o partnera Františka Korbela, bývalého náměstka Ministerstva spravedlnosti a spoluautora nového občanského zákoníku, který v Havel, Holásek & Partners zodpovídá právě za implementaci nového občanského zákoníku a oblast veřejné správy.

O soutěži Právnická firma roku

Právnická firma roku je oborová soutěž hodnotící kvalitu právního servisu na území České republiky zejména mezi velkými advokátními kancelářemi. Poprvé byla soutěž vyhlášena v roce 2008. Jejím pořadatelem je společnost EPRAVO.CZ, která provozuje právní informační server www.epravo.cz a každoročně pořádá i soutěž Právník roku. Letos se soutěžilo v 15 oborových a 3 speciálních kategoriích a o výsledcích rozhodli hodnotitelé z řad zástupců předních českých a mezinárodních společností, samotných advokátních kanceláří a společnosti EPRAVO.CZ. Vyhlášení šestého ročníku soutěže Právnická firma roku 2013 proběhlo 11. listopadu.

Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners je s týmem téměř 160 právníků, několika desítkami studentů právnických fakult a celkem téměř 400 spolupracovníky, včetně 130 zaměstnanců spolupracující inkasní agentury Cash Collectors, největší česko-slovenskou právnickou firmou. Kancelář v současné době poskytuje služby zhruba 1000 klientům, z toho cca 70 společnostem na seznamu 500 nejvýznamnějších světových společností Fortune 500 a cca 40 společnostem z žebříčku největších českých firem Czech Top 100. Advokátní kancelář je podle výsledků oficiální soutěže Právnická firma roku na základě počtu umístění v posledních šesti letech nejúspěšnější českou advokátní kanceláří. Kancelář v  roce 2013 získala prvenství od agentur Thomson Reuters, Mergermarket a Global Law Experts za poradenství při fúzích a akvizicích. V letošním roce byla také klienty nejlépe hodnocenou kanceláří v České republice v rámci ILO Client Choice Awards. Právníci kanceláře jsou pravidelně uváděni mezi vedoucími či doporučovanými specialisty mezinárodními ratingovými publikacemi jako jsou PLC Cross-border, European Legal 500, Chambers Global Guide, European Legal Experts, Global Law Experts a IFLR 1000; tyto publikace uvádějí advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners jako jednu z předních právnických firem pro transakce realizované v České republice v oblasti fúzí a akvizic, obchodního práva a práva obchodních společností, bankovního a finančního práva, práva kapitálových trhů, restrukturalizace a insolvence, stavebního práva, práva nemovitostí, pracovního práva a řešení sporů. Kancelář má komplexní mezinárodní podporu dostupnou pro české a slovenské advokátní kanceláře. Je součástí tří z deseti nejprestižnějších mezinárodních právnických sítí: World Law Group, State Capital Group a First Law International, které sdružují celkově více než 200 předních světových právnických firem. Klienti tak mají přístup k mezinárodním i lokálním znalostem a odbornosti prostřednictvím více než 25 tisíc právníků v přibližně 100 zemích světa. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…