Agentura CzechTourism představila Českou republiku návštěvníkům veletrhu IMEX Frankfurt

31.05.2015 12:29

Třináctý ročník významného mezinárodního veletrhu IMEX zaměřeného na problematiku kongresového a incentivního cestovního ruchu se konal ve dnech 19. - 21. května 2015 v německém Frankfurtu nad Mohanem. Agentura CzechTourism zde představila Českou republiku jako ideální MICE destinaci.

Agentura CzechTourism představila Českou republiku návštěvníkům veletrhu IMEX Frankfurt
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Více než 3500 vystavovatelů, téměř 4000 hosted buyers a počet jednání přesahující 65 000. To jsou předběžné závěrečné statistiky letošního ročníku jednoho z nejvýznamnějších kongresových a incentivních veletrhů IMEX. Nabídku České republiky v letošním roce prezentovali nejen zástupci agentury CzechTourism a Czech Convention Bureau, ale i zástupci cestovních kanceláří (P&P Transport and Travel Agency), hotelů (Parkhotel Holešovice, Orea Hotels, Top Hotels Group) a představitelů regionálních Convention Bureaux (Moravia Convention Bureau, South Bohemia Convention Bureau, Carlsbad Convention Bureau, Northwest Bohemia Convention Bureau).

Na veletrhu se formou předem sjednaných osobních jednání s potencionálními zájemci o uspořádání MICE eventů v České republice řešily konkrétní možnosti a podmínky realizace těchto akcí. V rámci jednotlivých jednání se projevil zajímavý trend vykazující zájem o uspořádání akcí i mimo Prahu, v jednotlivých českých regionech. Díky plánovanému otevření další přímé letecké linky z Číny do ČR byl oproti minulému roku rovněž zaznamenán zvýšený zájem nákupčích z Číny.

Velmi pozitivně byla hodnocena i celková vizuální prezentace České republiky – nová veletržní expozice, se kterou se agentura CzechTourism prezentuje na vybraných zahraničních veletrzích od začátku letošního roku, byla již z dálky viditelná a její moderní pojetí respektující aktuální trendy ve výstavnictví přilákalo ke stánku řadu návštěvníků.

Na podzim letošního roku se agentura CzechTourism představí s touto expozicí na neméně významném veletrhu specializovaném na kongresovou turistiku IBTM World v Barceloně, který proběhne ve dnech 17. -19. 11. 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…