Agentura CzechTourism vypisuje kurzy v rámci Českého systému kvality služeb

14.08.2016 18:42

V rámci Českého systému kvality služeb byly vypsány kurzy pro Trenéry kvality I. stupně a aktualizační kurzy pro Trenéry kvality I. stupně certifikovaných organizací.

Agentura CzechTourism vypisuje kurzy v rámci Českého systému kvality služeb
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Kurzy pro Trenéry kvality I. stupně ČSKS jsou určeny pro pracovníky poskytovatelů služeb v cestovním ruchu, kteří mají zájem zapojit se do zvyšování kvality svých služeb a následně certifikovat svou provozovnu (nebo v případě samostatné činnosti pak sebe) a stát se tak držiteli značky „Q“. Zároveň jsou určeny pro pracovníky, kteří jsou z důvodu odchodu stávajícího Trenéra kvality z jejich organizace pověřeni k nahrazení stávajícího Trenéra. Termíny vypsaných kurzů pro Trenéry kvality I. stupně naleznete v kalendáři akcí na www.csks.cz. Na kurzy se přihlásíte ve svém uživatelském profilu pod záložkou školení v levém menu. Pokud ještě nemáte svůj uživatelský profil, registrujte svou organizaci na www.csks.cz.

Taktéž byly vypsány výjimečné aktualizační kurzy. Tyto kurzy jsou určeny pro Trenéry kvality I. stupně provádějící roční aktualizaci certifikátu ve své organizaci a kteří mají zájem o kurz, na kterém bude aktualizace certifikátu podrobněji vysvětlena vč. praktické ukázky. Termíny pro aktualizační kurzy naleznete v sekci kalendář akcí na www.csks.cz. Na kurzy se přihlásíte ve svém uživatelském profilu pod záložkou školení v levém menu.

Pro více informací kontaktujte na info@csks.cz.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…