Agentura Lesensky.cz v létě získala nové klienty, s PR pomůže i restauracím NORDSEE

01.09.2014 17:50

Během léta obohatila PR a marketingová agentura Lesensky.cz své klientské portfolio o nové subjekty.

Agentura Lesensky.cz v létě získala nové klienty, s PR pomůže i restauracím NORDSEE
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Počítač

Spolupráci zahájila se společností Walramcom, která se zabývá prodejem a distribucí produktů ze lnu setého, i se sítí restaurací Nordsee, které se specializují na pokrmy z mořských ryb. Součástí letních aktivit brněnské agentury byla propagace divadelních představení na zámku v Lednici ve spolupráci s firmou S Promotion. Agenturní tým se nově postará také o medializaci projektu Photorobot.cz. Společnosti Karsa Technologies pak agentura Lesensky.cz pomůže s propagací nástroje na monitorování cen v internetových obchodech.

„Dlouhodobě se snažíme proniknout našimi aktivitami i do oborů, ve kterých jsme ještě neměli příležitost se ukázat. Bez odbornosti v jednotlivých oblastech bychom samozřejmě neměli šanci uspět. Jsem proto rád, že se naše cesta kvality informace ukazuje správnou a na trhu si postupně získáváme stále větší prostor,“ uvedl Tomáš Skolek, vedoucí mediálního týmu agentury Lesensky.cz.

O agentuře Lesensky.cz

Agentura Lesensky.cz působí na trhu od roku 2009 a svými referencemi se řadí mezi přední agentury v ČR. Byznys v mediální oblasti agentura vystavěla na seriózním vztahu s novináři, kterým předkládá kvalitní informace bez jakéhokoliv lobbování. Agentura se specializuje na komplexní marketingové služby, které vhodně propojuje s paralelními PR aktivitami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …