Agentura zastupující Helenu Vondráčkovou se obrátila na Policii ČR kvůli lživým výrokům pořadatele zrušeného opavského koncertu

14.09.2017 15:40

Agentura MM Praha se důrazně ohrazuje proti lživým tvrzením podnikatele Radima Masného. Ten pořádal z naší strany zrušený opavský koncert Heleny Vondráčkové, kterou naše agentura zastupuje.

Agentura zastupující Helenu Vondráčkovou se obrátila na Policii ČR kvůli lživým výrokům pořadatele zrušeného opavského koncertu
Foto: archiv
Popisek: Martin Michal a Helena Vondráčková

Radim Masný měl podle smlouvy uzavřené s naší agenturou letos v únoru nejpozději deset dnů před koncertem, naplánovaným na pátek 15. září, zaplatit plnou cenu za umělecký výkon. To ale neudělal, proto jsme od smlouvy odstoupili a částku nyní vymáháme. Nápis „Koncert zrušen pro nezájem“, který následně pan Masný nechal nalepit na billboardy a plakáty v Opavě a v okolí, se tak nezakládá na pravdě.

„Pokud si někdo objedná koncert v únoru s termínem v září a reklamu začne dělat až v době prázdnin, tedy v červenci, nemůže se divit, že se o koncertu dozví málo lidí. Je to ukázka naprostého amatérismu.  Řešit deset dní před koncertem situaci tím, že začnu vyhrožovat, že mám dobré právníky a opatřit reklamní plochy nápisem Koncert zrušen pro nezájem, je již jen ukázkou ubohosti,“ prohlásil manažer Heleny Vondráčkové a jednat naší agentury Martin Michal.

Poukázal přitom na fakt, že fotografii billboardů s tváří paní Heleny Vondráčkové a s přelepem „Koncert zrušen pro nezájem“, sdílejí na sociálních sítích také politici Miroslav Kalousek nebo Dominik Feri. „Opírají se o lživou informaci a budeme proto požadovat odškodnění,“ dodal Michal.

Pořadatel zrušeného opavského koncertu Radim Masný ve svých mediálních vyjádřeních tvrdí, že kvůli nízkému zájmu o vstupenky žádal agenturu MM Praha o změnu termínu a prostor. Tato informace se také nezakládá na pravdě. Agentura MM Praha se proto obrátila na Policii ČR i na příslušné soudy, aby zjednaly nápravu.  V případě pánů Kalouska a Feriho tyto oslovila prostřednictvím právního zástupce s výzvou k omluvě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…