Aleš Cibulka oslavil 50. díl své talkshow s padesátkou nejzářivějších hvězd!

23.06.2014 20:11

Talkshow Aleše Cibulky (37), Sejdeme se na Cibulce, oslavila padesátku! Dárky ale dostali vzácní hosté a tentokrát si jich Cibulka pozval také rovnou padesát. Kulatiny spolu s nimi oslavil tuto sobotu na TV Barrandov.

Aleš Cibulka oslavil 50. díl své talkshow s padesátkou nejzářivějších hvězd!
Foto: red
Popisek: TV Barrandov

Do jubilejního dílu si Aleš Cibulka pozval pět desítek nejvýraznějších hvězd, které se po dobu vysílání jeho talkshow vystřídaly v křeslech pro hosty v Divadle u Hasičů. „Pro mě je největším dárkem to, že si všichni udělali čas, že navzdory hroznému vedru přišli, přestože pro některé je tohle počasí doslova vražedné. A hlavně to, že je všechny mohu považovat za své přátele. Cením si toho, že mi přišli poblahopřát k tomuhle jubileu,“ prohlásil dojatě Cibulka bezprostředně po natáčení a namísto toho, aby přijímal dary, rozdával on. „Padesátý díl je výjimečný nejen v tom, že běžel v premiéře v sobotu v hlavním vysílacím čase namísto pondělka. Ale já těch kulatin využil k tomu, abych svým hostům předal ceny v podobě křišťálových cibulek za neobyčejný přínos pořadu, a to hned v několika kategoriích,“ prozradil oblíbený moderátor, s tím, že oceněné skutečně pečlivě vybíral.

Jubilejní 50. díl přišli s Alešem Cibulkou oslavit např. Kateřina Brožová, Petra Černocká, Milan Drobný, Pavlína Filipovská, Linda Finková, Vladimír Hron s maminkou, Iva Hüttnerová, Eva Pilarová s manželem, Yvonne Přenosilová, Marie Retková, Yvetta Simonová, Ljuba Skořepová, Karel Štědrý, Marie Tomsová, Pavel Trávníček s partnerkou, Gabriela Vránová, Josef Zíma, Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem, Ladislav Županič a celá řada dalších.

Získat křišťálovou cibulku si přál každý. „Nejenom, že je unikátní v tom, že jsem se na její výrobě osobně podílel. Sám jsem se ji ve sklárně v Novém Boru naučil foukat a vyrobit. Upřímně řečeno, myslel jsem, že pro potřeby reportáže vyrobím zmetek a ten hned vyhodíme. Nikdy by mě nenapadlo, že se mi opravdu křišťálová cibulka podaří a že o ni budu škemrat. Ten můj "zmeteček" musím mít! Ale řeknu vám, není to legrace. Nejtěžší bylo přinutit sklo, aby vás začalo poslouchat. A víte co? Tuhle prestižní cenu nemá ještě nikdo, ani Karel Gott!“ prozradil s tím, že během natáčení plnila »cibulka« ještě jednu velmi důležitou funkci. „Ona je studená, chladí, a to opravdu každý ten den ocenil,“ směje se při vzpomínce na parné natáčení Cibulka. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne