ArcelorMittal Ostrava vyhlásila soutěž studentských kapel

23.04.2014 9:02

Vítěz získá hudební vybavení a zahraje si na Colours of Ostrava.

ArcelorMittal Ostrava vyhlásila soutěž studentských kapel
Foto: Archiv
Popisek: Arcelor Mittal

Huť ArcelorMittal Ostrava vyhlásila soutěž studentských kapel „ArcelorMittal Student Music Band“. Vítěz soutěže získá poukaz na 30 000 Kč na nákup hudebního vybavení a zahraje si na Festivalu v ulicích a na Colours of Ostrava. Kapely, které se umístí na druhém a třetím místě, získají poukazy na nákup hudebního vybavení v hodnotě 10 000 a 5 000 Kč.

Přihlásit se do soutěže může každá kapela, ve které alespoň 80 % členů tvoří studenti vysoké či střední školy a jednotliví účastníci nesmí překročit věkovou hranici 26 let. Kapely musí pocházet z Moravskoslezského kraje.

„Do soutěže se může přihlásit každá kapela, která splní vstupní podmínky a pošle svojí nejlepší písničku ve formátu mp3 na náš soutěžní e-mail. Odborná porota pak určí finalisty soutěže, kteří se naživo utkají ve finále ve Fóru Nová Karolina,“ říká koordinátor soutěže Radim Raszka z ArcelorMittal Ostrava.

Všichni zájemci o účast v soutěži pošlou přihlášku s údaji o členech kapely spolu s jedním mp3 souborem na e-mail soutez.kapel@gmail.com.

Vítězové soutěže studentských kapel budou vyhlášeni na velkém finále, které proběhne veřejně ve Fóru Nová Karolina 8. května 2014. Vítěze soutěže určí odborná porota. Finalisté hrají na aparaturu pořadatele soutěže, aby všichni měli stejné podmínky. Vystoupení kapely potrvá maximálně 20 minut a kapela musí hrát svoje vlastní písně.

Partnerem soutěže jsou rádio Helax, prodejna hudebních nástrojů Muziker a festival Colours of Ostrava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…