Aréna Jaromíra Soukupa zasáhla 403 tisíc diváků

06.12.2017 15:30

Hlavním tahounem úspěšného úterý Skupiny Barrandov se stal premiérový díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa. Setkání generálního ředitele Jaromíra Soukupa s šéfem tiskového odboru kanceláře prezidenta České republiky Jiřím Ovčáčkem přilákalo k televizním obrazovkám 403 tisíc diváků.

Aréna Jaromíra Soukupa zasáhla 403 tisíc diváků
Foto: TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup s šéfem tiskového odboru kanceláře prezidenta České republiky Jiřím Ovčáčkem

V úterý 5. prosince odvysílala televize Barrandov další díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, jehož čestným hostem byl Jiří Ovčáček, jeden z nejvýraznějších tiskových mluvčích v Česku, který v přímém přenosu čelil otázkám nejen moderátora pořadu Jaromíra Soukupa, ale i více než stovky lidí v publiku.

Premiéru tohoto dílu sledovalo v průměru 188 tisíc diváků starších 15 let při podílu 6,1 procenta. Od začátku pořadu se sledovanost prudce zvyšovala – až k maximu 267 tisíc diváků. Alespoň tři minuty v kuse ho vidělo 403 tisíc diváků. Pořadu se dařilo i přes konkurenci přenosu z Ligy mistrů na ČT sport a jednoznačně porazil i ty, jež se vysílaly souběžně na ČT 24 – Horizont či Události, komentáře – které zaznamenaly výrazně nižší podíl sledovanosti.

„Výsledky sledovanosti dlouhodobě potvrzují mé dvě teze – že existuje smysluplná synergie mezi naším vydavatelstvím a televizí a že diváci touží především po neokoukaných originálních formátech. Proto se již dnes můžete těšit na nový pořad Kauzy Jaromíra Soukupa, na jehož tvorbě se podílejí i redakce našich prestižních zpravodajských titulů Týden a Faktor S. V pořadu se budu věnovat nejen aktuálním politickým kauzám, ale i těm, s nimiž se setkáváme v běžném životě,“ uvedl ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…