Armex Energy do března zvýšil počet zákazníků o 10 procent

15.06.2014 20:03

Společnost ARMEX ENERGY, která patří k předním alternativním dodavatelům elektřiny a zemního plynu, za první tři měsíce letošního roku zvýšila počet zákazníků o 10 procent na téměř 28.000. Tržby společnosti za prodej elektřiny a zemního plynu ke konci března meziročně vzrostly o více než devět procent na více než 333 milionů korun.

Armex Energy do března zvýšil počet zákazníků o 10 procent
Foto: Archiv
Popisek: Plynový sporák

„I v letošním roce se nám daří získávat nové zákazníky, především v dodávkách zemního plynu. Daří se nám díky prosazování férového přístupu k zákazníkům. Nevyužíváme podomní prodejce, proto můžeme působit i ve městech, kde je tento způsob prodeje zakázaný. Zhruba do poloviny roku bychom tak měli překročit hranici 30.000 zákazníků. Budeme také pokračovat v otevírání nových poboček,“ řekl ředitel ARMEX ENERGY Jan Nesměrák.

Firma ke konci března dodávala elektřinu a zemní plyn téměř 28.000 zákazníků. „Z toho zhruba 70 procent tvoří domácnosti, zbylých třicet pak firmy a další instituce jako školy, muzea, církve, městské technické služby a podobně,“ uvedl Jan Nesměrák. Mezi zákazníky společnosti patří například Žatecký pivovar, pardubický pivovar Pernštejn, firma Elite či proslulá česká obuvnická firma Botas.

 ARMEX ENERGY letos otevřel dvě kamenné pobočky v Rumburku a Trutnově. „Do poloviny roku připravujeme ještě další novou pobočku ve Slaném. Do konce roku by to měly být tři další kamenné pobočky,“ upřesnil Nesměrák. V současné době má firma otevřených sedm kontaktních míst.  

ARMEX ENERGY působí na energetickém trhu od roku 2006. V loňském roce firma zdvojnásobila počet zákazníků na více než 25.000. Tržby společnosti vzrostly na téměř 1,5 miliardy korun. Letos plánuje ARMEX ENERGY získat další tisíce nových zákazníků. Firma je součástí skupiny ARMEX, jejíž celkový obrat přesahuje 10 miliard korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…