Armáda pomohla podniku Vojenské lesy a statky při výstavbě oplocenky ve Vrběticích

05.01.2016 13:39

Včera se zapojilo 32 příslušníků 153. ženijního praporu z Olomouce s technikou do výstavby oplocenky kolem areálu ve Vrběticích. V této první fázi se jedná o opravu, úpravu a obnovení funkčnosti stávajícího oplocení v úsecích bývalého plotu, které budou dále využity.

Armáda pomohla podniku Vojenské lesy a statky při výstavbě oplocenky ve Vrběticích
Foto: Daniela Černá
Popisek: Výstražná tabule

Ve druhé fázi, se kterou bude započato po dokončení příslušných jednání s dotčenými subjekty, bude výstavba dočasné oplocenky pokračovat vně původního areálu v úsecích ohraničujících výbuchy zasažené prostory.

Výstavba oplocenky by měla být dle plánu dokončena v průběhu měsíce ledna. Úkolem vojáků je na základě usnesení Vlády ČR poskytnout pracovníkům státního podniku Vojenské lesy a statky součinnost především při pyrotechnickém zabezpečení v průběhu výstavby a  při pročišťováním terénu od náletových dřevin.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…