Arnika: Hlasování v anketě Alej roku 2015 skončilo, vítězka ale zatím jasná není

16.11.2015 18:53

S úderem nedělní půlnoci skončilo hlasování v anketě Alej roku 2015. Zapojily se do něj tisíce lidí, což nás v Arnice těší a děkujeme za to. Výsledky budou vyhlášeny v pondělí 23. listopadu.

Arnika: Hlasování v anketě Alej roku 2015 skončilo, vítězka ale zatím jasná není
Foto: Richard Beneš
Popisek: Arnika

I přes veškeré snahy o zabezpečení jsme se v posledních hodinách hlasování nevyhnuli pokusům o podvodné ovlivnění výsledků. Množství falešných hlasů přetížilo server ankety, což mohli negativně pocítit i někteří hlasující a návštěvníci stránek ZDE. V příštích dnech pečlivě vyřadíme všechny „padělky“ a započítáme platné hlasy, které kvůli výpadkům serverů nebyly řádně ověřeny.

O víkendu se zřejmě do ankety zapojil i tzv. „hlasovací robot“. S pomocí tohoto systému bylo vygenerováno nezanedbatelné množství hlasů, které jsme po poradě se specialistou na IT systémy jednoznačně vyhodnotili jako falešné. Protože chceme, aby byly výsledky prestižního hlasování zcela regulérní, musíme tyto padělané hlasy pečlivě vyřadit, i když jde pouze o malou část z jinak platných hlasů.

Hlasující, kteří z důvodů přetížení serveru nemohli potvrdit svůj hlas emailem, tak můžou učinit ještě do pátku 20. 11. 2015, 12:00. Samozřejmě už nebude možné posílat žádné nové hlasy a žádné platné hlasy nebudou vyřazeny. I letos tak vyhraje alej, které dalo nejvíce lidí svou přízeň a podporu.

Omlouváme se za potíže a děkujeme všem, kteří společně s námi napjatě čekají na výsledky letošní ankety.

Generálním sponzorem ankety je AuditDaně CZ. Partnerem ankety je Y Soft. Podpořeno Německou spolkovou nadací pro životní prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…