Artesa přichází s unikátním termínovým vkladem

22.12.2014 13:09

Roční připisování úrokového výnosu na běžný účet klienta a možnost v průběhu trvání vkladu předčasně vybrat až 50% prostředků z počáteční výše vkladu patří mezi hlavní přednosti nového Termínovaného vkladu Artesa BONUS.

Artesa přichází s unikátním termínovým vkladem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Termínovaný vklad Artesa BONUS nabízí ve srovnání s konkurenčními spořicími produkty nadstandardní úrokové sazby a možnost předčasných výběrů každých 12 měsíců v průběhu vkladového období. Pokud klient z vkladu nebude vybírat, získá každý rok navíc k základní úrokové sazbě i úrokový bonus.

„Termínovaný vklad Artesa Bonus je určen zejména pro klienty, kteří chtějí získat pro své úspory výhodný pevný úrok, ale mají obavu uložit své prostředky na delší dobu, aniž by je mohli v případě potřeby předčasně vybrat,“ říká Pavel Ráliš, obchodní ředitel spořitelního družstva Artesa.

Výhody Termínovaného vkladu Artesa BONUS:

• S pevnou úrokovou sazbou klient získává jistý a předem známý výnos po celou dobu vkladu
• Úrokový výnos je připisován ročně na běžný účet klienta
• V průběhu vkladového období klient může v každý den ročního výročí vkladu v souhrnu vybrat až polovinu prostředků z počáteční výše vkladu
• Garantovaná pevná výše úrokového bonusu je klientovi připsána spolu se základním úrokem na běžný účet v případě, že nebude z vkladu vybírat

Úrokové sazby Termínovaného vkladu Artesa BONUS:

Vkladové období
(měsíce)

Úroková sazba pro zůstatek v CZK (p. a.)

Základní sazba

Úrokový bonus

Celková sazba

36

1,65 %

1,00 %

2,65 %

48

1,75 %

1,00 %

2,75 %

60

1,85 %

1,00 %

2,85 %

O spořitelním družstvu Artesa

Družstevní záložna Artesa byla založena roku 1999 a na českém trhu se společnost věnuje především poskytování depozitních a úvěrových produktů svým členům. V současné době členská základna Artesy překročila 3000 členů a jejich počet stále roste. Aktiva, která Artesa spravuje svým členům, přesáhla v roce 2013 3,4 miliardu korun. Poskytnuté úvěry představují 3,1 miliardy korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…