Asociace českých reklamních agentur: Kteří herci a herečky jsou pro zadavatele nejcennější?

19.02.2016 18:50

- T-Mobile: 316 miliónů Kč za Ivana Trojana! - Kohák? Polášek? Maxová? Trojan? Kdo je pro zadavatele nejcennější? - 300 hodnocených reklamních spotů: Koho milujeme nejvíce? - Kofola, Vodafone, T-Mobile: nejlépe hodnocené reklamy.

Asociace českých reklamních agentur: Kteří herci a herečky jsou pro zadavatele nejcennější?
Foto: AČRA
Popisek: Noc reklamožroutů.

Na tyto a další velmi zajímavé otázky dostaneme odpověď již 25. února na slavnostním večeru udílení cen Prima Zlaté pecky. Na ní se bude oceňovat i vítěz hlasování v anketě „Nejlepší herec a herečka v reklamě“. Vítěz minulého ročníku herec Jiří Vyorálek známý především jako hrdina reklamních spotů T-Mobilu, předá cenu svému nástupci.

Herec Jiří Vyorálek.

Inovativního výzkumu Českého národního panelu se zúčastnila měsíčně tisícovka respondentů, ve finálovém kole dokonce 5 tisíc. V tomto rozsáhlém výzkumu respondenti vyplnili přes 18 000 dotazníků a volili své favority ze tří set unikátních reklamních spotů, ve kterých účinkovalo 88 herců a hereček.

Tereza Maxová.

Reprezentativní vzorek veřejnosti tak nekompromisně ukazuje zadavatelům, který z herců a hereček je pro ně nejcennější, jak veřejnost herce v reklamě vnímá, nebo na jaké priority u nich klade důraz.

Více na: www.acra-mk.cz

Herec Josef Polášek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…