Atraktvivní příslušenství pro nový Volkswagen Polo

02.07.2014 8:40

Nové Originální příslušenství Volkswagen® pro Polo sleduje aktuální trendy a vyznačuje se sportovním stylem a mimořádnou kvalitou.

Atraktvivní příslušenství pro nový Volkswagen Polo
Foto: red
Popisek: Volkswagen

Pro nejrůznější potřeby a přání řidičů modelu Polo byly koncipovány vhodné produkty, od střešního spoileru, přes kola z lehké slitiny, transportní systémy až po produkty umožňující přehledné uspořádání a bezpečné zajištění zavazadel nebo dětské sedačky.

 Motoristé, kteří chtějí zdůraznit sportovní charakter svého vozu Polo, naleznou v sortimentu Originálního příslušenství Volkswagen® například střešní spoiler, koncovky výfuku, kryty pedálů z ušlechtilé oceli a kryty vnějších zpětných zrcátek se vzhledem uhlíkového kompozitu. S těmito úpravami skvěle ladí originální 16" kola z lehké slitiny v designu Syenit s antracitovou povrchovou úpravou. Základem sportovního vzhledu těchto kol, umocňujících atletický charakter modelu Polo, je pětice dvojitých paprsků ve tvaru písmene V. Výrazný kontrast mezi paprsky a povrchem kola vytváří leštěný povrch. Přísné standardy kvality koncernu Volkswagen zaručují nejvyšší úroveň bezpečnosti a funkčnosti.

 Zdrojem skvělého zvuku v modelu Polo se stane zvuková aparatura z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen®. Systém je tvořen zesilovačem s integrovaným digitálním zvukovým procesorem DSP a celkovým sinusovým výkonem 300 W/hudebním výkonem 480 W a výkonným subwooferem. Kromě potěšení z poslechu na nejvyšší úrovni nadchne rovněž specifické nastavení, které je optimálně přizpůsobeno příslušné výbavě vozidla. Systém, dokonale uložený v prohlubni pro náhradní kolo, používá reproduktory dodané s vozidlem.

 Koho to táhne za volantem modelu Polo do přírody, ten si může vzít s sebou bez problémů kompletní cyklistickou výbavu. Aerodynamický nosič pro jízdní kola z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen® je vyroben z plastu odolného vůči ultrafialovému záření a montuje se pomocí chromovaných ocelových držáků na základní střešní nosiče. Jízdní kolo se ve vzpřímené poloze automaticky posune samonastavovacím zařízením pro upevnění kola do správné polohy. Obě ruce zůstanou volné pro zajištění jízdního kola. Nosič, připravený k okamžité montáži, je uzamykatelný a úspěšně absolvoval nejen test City Crash, ale i ještě přísnější test Volkswagen City Crash Plus. Kromě toho jej lze několika málo úkony složit a uložit do praktického pouzdra, které je součástí dodávky.

 Základem transportních systému z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen® jsou základní nosiče Volkswagen s přesnými rozměry, které jsou vyrobeny z aerodynamicky tvarovaného hliníkového profilu. K nosičům lze snadno připevnit např. nosiče pro surfová prkna, jízdní kola, lyže a snowboardy nebo praktické střešní boxy. Základní střešní nosiče jsou připraveny k velmi snadné okamžité montáži a vyhovují náročným požadavkům bezpečnostního testu Volkswagen City Crash Plus. Aerodynamický profil navíc minimalizuje aerodynamický hluk.

 Praktická a odolná vana do zavazadlového prostoru z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen® je vyrobena přesně na míru modelu Polo. Vana je omyvatelná, má protiskluzovou povrchovou úpravu, odolává působení kyselin, chrání zavazadlový prostor před znečištěním a zabraňuje nežádoucímu pohybu přepravovaných předmětů. Podlaha zavazadlového prostoru je navíc chráněna před následky vytečení kapalin zvýšeným okrajem po celém obvodu vany, který sahá do výšky cca čtyř centimetrů.

 Bezpečnou jízdu v modelu Polo zaručí nejmenším cestujícím (do 13 kg, resp. 18 měsíců) dětská sedačka G0 Plus Isofix ze sortimentu Originálního příslušenství Volkswagen®. Dětská sedačka je pevně spojena s karoserií prostřednictvím upevňovacího systému Isofix. Sedačka je použitelná i ve vozech bez systému Isofix, protože ji lze připevnit také prostřednictvím tříbodového bezpečnostního pásu.  Výškově nastavitelný pětibodový systém pásů zaručuje dítěti pohodlí a nejvyšší úroveň bezpečnosti. Mezi další praktické prvky patří nastavitelná rukojeť, snadno odnímatelný a pratelný potah z tkaniny, výškově nastavitelná vložka do dětské sedačky a sluneční stříška. Nabídka Originálního příslušenství Volkswagen® kromě toho zahrnuje také dětské sedačky pro věkové skupiny devět měsíců až čtyři a půl roku (devět až 18 kilogramů) a tři až 12 let (15 až 36 kilogramů). Všechny dětské sedačky z Originálního příslušenství Volkswagen® splňují bezpečnostní požadavky podle normy ECE-R44/04.

 Pro nabídku originálního příslušenství pro vozy Volkswagen doporučujeme navštívit stránky http://www.volkswagen.cz/servis_prislusenstvi/originalni_prislusenstvi_volkswagen a nebo kontaktovat autorizovaného prodejce Volkswagen.

Informace o společnosti Volkswagen Zubehör GmbH
 Volkswagen Zubehör GmbH je dceřinou firmou společnosti Volkswagen AG a zabývá se vývojem a prodejem příslušenství pro osobní a užitková vozidla z celosvětové produkce tohoto výrobce automobilů. Široký sortiment příslušenství zahrnuje více než 8000 položek z oblastí Sport a design, Kola z lehké slitiny a kompletní sady kol a pneumatik, Komunikace, Přeprava nákladu, Komfort a ochrana, Servis a údržba a Životní styl. Společnost Volkswagen Zubehör GmbH má více než 260 zaměstnanců ve třech provozech. Hlavním sídlem společnosti Volkswagen Zubehör GmbH je Dreieich u Frankfurtu nad Mohanem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…