Autodrom Most: Kdo si poprvé vyzkouší jízdu po závodním okruhu, dostane zdarma instruktáž

25.01.2021 14:00

Autodrom vyjde vstříc řidičům, kteří by si rádi vyzkoušeli jízdu ve vlastním voze po velkém závodním okruhu, dosud ale nenašli odvahu.

Autodrom Most: Kdo si poprvé vyzkouší jízdu po závodním okruhu, dostane zdarma instruktáž
Foto: Autodrom Most
Popisek: Volné jízdy „Poprvé na okruhu“ na Autodromu Most

„Důvody jsou různé, vedle obavy z havárie a následného poškození vozu je to zejména strach z nadměrného opotřebení pneumatik. Často se lidé bojí také provozu na dráze a možného ohrožení jiným účastníkem jízdy. Připravili jsme proto pro nováčky bezplatné desetiminutové brífinky, na nichž jim náš instruktor předá veškeré potřebné informace a také rady, jak bezpečně a bez problémů si jízdu užít,“ vysvětlil sportovní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

Premiéra volných jízd nazvaných „Poprvé na okruhu“ se uskuteční v neděli 14. března od 10:00 do 16:00 hodin. Kupóny na bloky jízd v délce deseti minut čistého času, kterých bude deset, zájemci mohou zakoupit v e-shopu na webových stránkách mosteckého autodromu. Cena jednoho bloku je 400 korun, zájemci si mohou zakoupit více jízd.

Čtyři brífinky v tiskovém středisku vedle startovní věže začnou v 09:50, 11:20, 13:20 a 14:20. „Instruktor probere nejdůležitější pokyny, poradí, jak se na okruhu chovat, na co si dát pozor, samozřejmě vše s důrazem na bezpečnost. Nováčci budou jezdit na draze výhradně jen spolu, ostatní účastníci volných jízd mají ten den vyhrazené jiné časy,“ upřesnil Krafek.

V autě je třeba mít nasazenou helmu, kterou je možné si na místě i zapůjčit. „Z doplňkových služeb, jež jsou zpoplatněné dle ceníku, nabízíme také možnost pronájmu servisního boxu nebo koučink sportovní jízdy. Ten je ale třeba objednat předem. Samozřejmostí je v této době nutnost dodržování veškerých nařízení a hygienických pravidel v souvislosti s šířením koronaviru a nemoci covid-19,“ doplnil Jakub Krafek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …