Autodrom Most: Mika Häkkinen dorazí do Prahy, setká se i s fanoušky!

09.12.2016 19:20

Už počtyřicáté se fanoušci motoristického sportu dozvědí výsledky ankety Zlatý volant, vybírající nejlepší tuzemské automobilové jezdce uplynulé sezony. Exkluzivním hostem jubilejního Zlatého večera motoristického sportu, který se uskuteční ve čtvrtek 15. prosince od 19:30 hodin v Paláci Žofín na pražském Slovanském ostrově, bude dvojnásobný mistr světa F1 Mika Häkkinen.

Autodrom Most: Mika Häkkinen dorazí do Prahy, setká se i s fanoušky!
Foto: Autodrom Most
Popisek: Mika Häkkinen

Při této příležitosti uvolňuje pořadatelská agentura SPORT-PRESS do prodeje limitované množství padesáti GOLD vstupenek. „Stali jsme se hrdým partnerem galavečera, což ocení právě zájemci o GOLD vstupenky, které jsou totiž zajímavě cenově zvýhodněny,“ upřesnil generální ředitel společnosti AUTODROM MOST Jiří Volovecký.

Dalším bonusem je společný snímek s legendárním pilotem, pořízený profesionálním fotografem. „Propojení mezi úspěšným sportovcem, prestižní zavedenou anketou a naším okruhem funguje i proto, že Mika Häkkinen před lety mostecký autodrom osobně navštívil. Fanoušci by neměli váhat se zakoupením vstupenek. Na místě v den konání akce už totiž nebudou k dispozici,“ upozornil pan Volovecký.

Podrobnější informace podá a objednávky přijímá Veronika Raková na telefonním čísle +420 702 143 084 nebo e-mailové adrese rakova@autodrom-most.cz. Akciová společnost

AUTODROM MOST provozuje stejnojmenný závodní okruh. Budoval se v letech 1978 až 1983 v místě bývalého povrchového hnědouhelného dolu Vrbenský. Nápad na stavbu autodromu sice vznikl v souvislosti s automobilovými a motocyklovými závody, hned od počátku se ovšem počítalo s jeho využitím i pro jiné účely. Autodrom tak brzy ožil také testováním závodních i nově vyvíjených vozů, výcvikem řidičů speciálních vozidel sanitních, hasičských nebo policejních, závodnickými školami či kurzy bezpečné jízdy. Tuto úlohu převzal později polygon, vybudovaný v areálu závodního okruhu v roce 2005. Stále je největším a nejkomplexnějším zařízením svého druhu v České republice, které svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízí na ploše 13 hektarů jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel veškerých druhů a tonáží.

Společnost AUTODROM MOST pořádá v současné době tuzemské i mezinárodní závody motocyklů, cestovních vozů, trucků, vytrvalostní závody a nově také rallysprintový závod. Do budoucna chystá vedení firmy další novinky nejen v oblasti motoristického sportu. Cílem je otevřít areál autodromu a polygonu široké veřejnosti a vytvořit z něj navštěvované centrum, jež bude součástí sportovního, společenského a kulturního života regionu po celý rok.

Komerční tisková zpráva

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…