Autodrom Most: Neplatné vstupenky na Czech Truck Prix čtečky odhalí

31.08.2017 15:38

Stejně jako v loňském roce se nyní na černém trhu objevily vstupenky na závod evropského šampionátu okruhových tahačů, který se pod tradičním názvem Czech Truck Prix jede o tomto víkendu už popětadvacáté na mosteckém autodromu. „Důrazně varujeme před nákupem levnějších vstupenek na závod od podvodníků. Do areálu autodromu se s nimi nikdo nedostane. Systém totiž díky čtečkám okopírovanou či již použitou vstupenku odhalí a zablokuje ji. Argument, že kupující jednal v dobré víře, neobstojí,“ upozornila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Autodrom Most: Neplatné vstupenky na Czech Truck Prix čtečky odhalí
Foto: Autodrom Most
Popisek: Diváci na Autodromu Most

Důrazně doporučuje pořídit vstupenku v předprodeji v on-line systému prostřednictvím webových stránek autodromu. „Ve dnech konání závodu pak každý bez obav zakoupí lístek přímo na pokladnách u vchodů. Kdo se chce vyvarovat případné fronty, může vstupenku pořídit také u stánku autodromu v přízemí obchodního komplexu Central v Mostě,“ doplnila Svobodová.

Jezdci evropského šampionátu okruhových tahačů FIA ETRC se vrátili na okruhy po prázdninové přestávce o uplynulém víkendu. Na maďarském Hungaroringu sbíral vavříny jezdec roudnického týmu Buggyra Adam Lacko, který zvítězil ve třech ze čtyř závodů. Své průběžné vedení v šampionátu tak navýšil na rozdíl 58 bodů před Norbertem Kissem a Jochenem Hahnem, kteří se se shodným počtem bodů zatím dělí o stříbrnou a bronzovou příčku. Adam věří, že domácí prostředí v Mostě se skvělými fanoušky v ochozech mu přinese štěstí a udělá další důležitý krok k vysněnému titulu mistra Evropy.

V Maďarsku navíc poprvé v letošní sezoně stanul na bedně i Lackův stájový kolega David Vršecký, který tak pomohl Buggyře upevnit před závěrečnými třemi podniky sezony vedení i v hodnocení týmů.

Po soubojích na mosteckém autodromu čeká jezdce ještě 16. a 17. září belgický Zolder a o týden později proslulý okruh Le Mans ve Francii. Sezonu završí 8. a 9. října na oválu ve španělské Jaramě.

Akciová společnost AUTODROM MOST provozuje stejnojmenný závodní okruh. Budoval se v letech 1978 až 1983 v místě bývalého povrchového hnědouhelného dolu Vrbenský. Nápad na stavbu autodromu sice vznikl v souvislosti s automobilovými a motocyklovými závody, hned od počátku se ovšem počítalo s jeho využitím i pro jiné účely. Autodrom tak brzy ožil také testováním závodních i nově vyvíjených vozů, výcvikem řidičů speciálních vozidel sanitních, hasičských nebo policejních, závodnickými školami či kurzy bezpečné jízdy. Tuto úlohu převzal později polygon, vybudovaný v areálu závodního okruhu v roce 2005. Stále je největším a nejkomplexnějším zařízením svého druhu v České republice. Svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízí na ploše 13 hektarů jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel veškerých tonáží.

Vybrané závody sezony 2017:
01. – 03. 9. - CZECH TRUCK PRIX
06. – 08. 10. - The Most Grand Finale

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…