Autodrom Most: O testovací jízdy pro veřejnost je zájem, jistotou je nákup kupónů v předprodeji

18.09.2020 11:59

Zájem o testovací jízdy vlastním vozem či motocyklem po velkém závodní okruhu mosteckého autodromu v poslední době výrazně stoupá. Kdo chce mít jistotu, že se na něj dostane, měl by si službu zakoupit v předprodeji. Kupóny opravňující jejich majitele k pohybu po dráze po dobu 25 minut autodrom nabízí v e-shopu na svých webových stránkách.

Autodrom Most: O testovací jízdy pro veřejnost je zájem, jistotou je nákup kupónů v předprodeji
Foto: Autodrom Most
Popisek: Testovací jízda na Autodromu Most

Kupóny je možné zakoupit také na místě v den konání akce. Je to ale riskantní, jízdy mohou být vyprodány. „Zvažujeme, že od příštího roku budou kupóny k mání jen v předprodeji. Zamezíme tak nepříjemným situacím a zklamáním motoristických nadšenců, kteří se vydali zajezdit si na okruh mnohdy i stovky kilometrů, ale nevyšlo na ně,“ upřesnila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Upozornila zároveň, že on-line prodej má svá pravidla, končí například zhruba 48 hodin před samotnou akcí. „Pokud budou v tu chvíli ještě nějaké kupóny k mání, oznámíme tuto skutečnost včetně počtu volných jízd na našich webových stránkách a sociálních sítích. Zájemcům pak zbylé kupóny nabídneme ve startovní věži před zahájením jízd,“ doplnila ředitelka.

Vedle možnosti zakoupit si kupón na testovací jízdu po dráze patří mezi novinky v nabízených produktech a službách e-shopu například triko kolekce Racing Legends s překvapením, autodráha, kurz bezpečné jízdy za snížené viditelnosti, reklamní a dárkové předměty tuzemského profesionálního závodního týmu Buggyra Racing nebo rukavice Engelmuller z limitované edice hodinářské manufaktury BOHEMATIC, vytvořené u příležitosti historického vítězství v prestižním závodě 24 hodin Le Mans v roce 1949.

Při úhradě vybraného produktu či služby zákazník může zvolit jednu ze čtyř možností. Platbu zálohou (bankovním převodem), dobírkou, hotově při osobním odběru nebo on-line prostřednictvím platební brány.

Nejbližší termín testovacích jízd je úterý 6. říjen, více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…