Autodrom Most: Vstupenky lze zakoupit už také v on-line systému

04.07.2017 15:30

Filozofie zkvalitňování služeb pro návštěvníky a zákazníky společnosti AUTODROM MOST přinesla další novinku. Je jí možnost zakoupit si e-vstupenku na závody a akce autodromu prostřednictvím on-line systému. „Odpadá tak zasílání papírových vstupenek přes distribuční společnosti, což vzhledem k poštovnému cenu prodražovalo cenu zhruba o 100 korun,“ vysvětlila hlavní výhodu nového systému obchodní a marketingová ředitelka autodromu Jana Svobodová.

Autodrom Most: Vstupenky lze zakoupit už také v on-line systému
Foto: Autodrom Most
Popisek: Autodrom Most

On-line systém už funguje pro všechny druhy vstupenek na závody a akce autodromu až do října letošního roku. Nabídku vstupenek s možností jejich zakoupení zájemci najdou ZDE.

Jsou tedy k mání i e-vstupenky na jubilejní 25. ročník Czech Truck Prix o prvním zářijovém víkendu nebo na The Most Show o víkendu 29. a 30. července. „Další nepopiratelnou výhodou je, že návštěvník při nákupu v on-line systému neriskuje případné fronty u kasy. V případě The Most Show také ušetří. Zatímco e-vstupenka vyjde na 150 korun, na místě bude lístek o 50 korun dražší,“ uvedla Svobodová.

Vstupenku si zájemce zakoupí na webových stránkách autodromu. Nový on-line systém umožní vytištění e-vstupenky s čárovým kódem, její majitel se jí pak prokáže při vstupu do areálu autodromu. „Dosud fungovala jen elektronická objednávka vstupenky, kterou jsme poté zasílali na adresu objednatele,“ upřesnila Svobodová.

V rámci spolupráce s automobilkou SEAT autodrom navíc nabízí zajímavý bonus. Kdo si v novém systému s platností od půlnoci na středu 5. července zakoupí prvních 50 vstupenek na evropský pohár cestovních vozů FIA European Touring Car Cup (ETCC), jehož závěrečný podnik sezony pod názvem The Most Grand Finale mostecký autodrom hostí v premiéře o víkendu 6. až 8. října, získá padesátiprocentní slevu. Místo 250 korun tak za vstupenku zaplatí jen 125 korun. Celkovému pořadí poháru před posledními dvěma závodními víkendy vévodí skvělý tuzemský jezdec Petr Fulín, a to právě se speciálem Seat Leon Cup Racer TCR.

Po počátečních drobných problémech při zavádění systému je podle ředitelky nyní již plně funkční a počet on-line prodaných vstupenek se každým dnem zvyšuje. „Samozřejmě, nemůžeme vyloučit, že se nějaké potíže ještě nevyskytnout. Vždy je operačně a v co nejkratším možném čase řešíme. Pokud se přesto nějaká chyba vyskytne, lidé nám mohou zavolat a my se s nimi konkrétně domluvíme. Kontakty najdou na našich webových stránkách,“ doplnila Svobodová.

Akciová společnost AUTODROM MOST provozuje stejnojmenný závodní okruh. Budoval se v letech 1978 až 1983 v místě bývalého povrchového hnědouhelného dolu Vrbenský. Nápad na stavbu autodromu sice vznikl v souvislosti s automobilovými a motocyklovými závody, hned od počátku se ovšem počítalo s jeho využitím i pro jiné účely. Autodrom tak brzy ožil také testováním závodních i nově vyvíjených vozů, výcvikem řidičů speciálních vozidel sanitních, hasičských nebo policejních, závodnickými školami či kurzy bezpečné jízdy. Tuto úlohu převzal později polygon, vybudovaný v areálu závodního okruhu v roce 2005. Stále je největším a nejkomplexnějším zařízením svého druhu v České republice. Svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízí na ploše 13 hektarů jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel veškerých druhů a tonáží.

Vybrané závody sezony 2017:
21. – 23. 7. - The Most Czech Minibike Weekend
28. – 30. 7. - The Most Europe Minibike Weekend
01. – 03. 9. - CZECH TRUCK PRIX
06. – 08. 10. - The Most Grand Finale

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…