Autodrom zve i letos děti na příměstský tábor do svého areálu

22.02.2017 9:11

I o letošních letních prázdninách mohou děti ve věku od 6 do 15 let strávit týden plný zábavy v areálu mosteckého autodromu. Jsou pro ně připraveny dva týdenní turnusy příměstského tábora, a to od 10. do 14. července nebo od 7. do 11. srpna. Sraz je každé ráno od 07:30 do 08:30 hodin u dětského dopravního hřiště, kde si rodiče své potomky vždy do 16:00 hodin i vyzvednou.

Autodrom zve i letos děti na příměstský tábor do svého areálu
Foto: Autodrom Most
Popisek: Příměstský tábor

„Jako provozovatelé závodního okruhu a organizátoři sportovních motoristických podniků klademe zejména důraz na bezpečnost silničního provozu. Náš tábor chce chlapce a dívky hlavně bavit a umožnit jim co nejvíce pohybu, zároveň se ale zaměří také právě na bezpečnost chodců a cyklistů a jejich správné chování v rušných ulicích. Nácvik modelových situací umožní dobře vybavené dopravní hřiště se značkami, semafory i kruhovými objezdy. Dětem zdarma zapůjčíme kola, koloběžky či odrážedla a také helmy,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Děti se mohou těšit také na společenské hry a soutěže o ceny, jež doplní sportovní aktivity včetně míčových her, zdolávání certifikovaných prolézaček nebo jízda po skluzavce. Čeká je také prohlídka celého areálu autodromu, a to i paddocku a závodní dráhy. Pestrý program doplní výlet přizpůsobený věku táborníků a momentálnímu počasí. Každý si může přinést i své sportovní potřeby, například rakety na badminton nebo kolečkové brusle.

O děti se postarají zkušení vedoucí, kteří dohlédnou i na jejich pitný režim. Cena za pětidenní pobyt na táboře činí 2 000 korun a zahrnuje také svačiny a obědy v místní restauraci. „Děti budou potřebovat sportovní oblečení a obuv, pokrývku hlavy a opalovací krém. Za deštivého počasí pak samozřejmě pláštěnku, gumáky a případně věci na převlečení,“ upřesnila Svobodová.

Více informací o příměstském táboře, kontakt, přihlášku a další potřebné dokumenty zájemci najdou ZDE.

Akciová společnost AUTODROM MOST provozuje stejnojmenný závodní okruh. Budoval se v letech 1978 až 1983 v místě bývalého povrchového hnědouhelného dolu Vrbenský. Nápad na stavbu autodromu sice vznikl v souvislosti s automobilovými a motocyklovými závody, hned od počátku se ovšem počítalo s jeho využitím i pro jiné účely. Autodrom tak brzy ožil také testováním závodních i nově vyvíjených vozů, výcvikem řidičů speciálních vozidel sanitních, hasičských nebo policejních, závodnickými školami či kurzy bezpečné jízdy. Tuto úlohu převzal později polygon, vybudovaný v areálu závodního okruhu v roce 2005. Stále je největším a nejkomplexnějším zařízením svého druhu v České republice, které svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízí na ploše 13 hektarů jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel veškerých druhů a tonáží.

Vybrané závody sezony 2017:
12. – 14. 5. - The Most Historic Grand Prix
02. – 03. 6. - The Most RALLY #2
01. – 03. 9. – CZECH TRUCK PRIX
06. – 08. 10. - The Most Grand Finale

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…