Autopůjčovna Praha Agile: Víme kde si levně půjčit spolehlivé auto

23.09.2013 11:34

Jsou typické situace, kdy je vhodnější využít vozidlo z autopůjčovny, než si složitě obstarávat vlastní. Příkladem může být návštěva zahraničních partnerů, o které se chceme dobře postarat nebo zapůjčení luxusní limuzíny pro výjimečnou slavnostní událost. To jsou speciální případy, kdy vůz využíváme jen dočasně. Stejně tak může být dočasná i potřeba půjčit si vozík či přepravník.

Autopůjčovna Praha Agile: Víme kde si levně půjčit spolehlivé auto
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dálnice, ilustrační foto

K zapůjčení jsou dnes k dispozici i luxusní vozidla, offroady, motocykly aj. – tedy taková vozidla, která si chceme vyzkoušet, vychutnat si s nimi požitek z jízdy, ale v praktickém životě pak využíváme vozidlo úplně jiné.

To vše jsou situace, kdy se hodí levná a spolehlivá autopůjčovna. To vše jsou situace, kdy se vyplatí obrátit se na služby autopůjčovny Agile v Praze. Jako jediná autopůjčovna nabízí i přepravní vozík na přepravu lodi. To však zdaleka není jediná výhoda, kterou nabízí.

Autopůjčovna Praha Agile poskytuje krátkodobý i dlouhodobý pronájem nejrůznějších typů vozidel, v široké nabídce nechybí ani limousine servis – přeprava osob s řidičem.

Ať již na jízdu po Praze či celé republice hledáte vozidlo Škoda, Renault, Ford či BMW, vždy se můžete spolehnout na služby autopůjčovny Agile. Se zapůjčeným vozidlem navíc získáte i nonstop asistenční službu po celé Evropě a garanci bezpečnosti. V případě nezaviněné nehody vám autopůjčovna jednoduše přistaví další náhradní vozidlo.

Prvotřídní služby u autopůjčovny Agile získáte za výjimečnou cenu. Spolehlivost zde jde ruku v ruce s výhodnou cenou. To je zajištěno i garancí nejnižší ceny. V Praze nenajdete levnější nabídku s danými parametry půjčeného vozu a podmínkami pronájmu. Pokud ano, autopůjčovna Agile Vám dorovná cenový rozdíl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…