BLESKmobil bude rozdávat kredit zdarma až do konce prázdnin

22.07.2013 9:29

Na začátku června nabídl první český virtuální GSM operátor BLESKmobil kredit zdarma všem svým stávajícím i novým zákazníkům jako poděkování za dosažení fantastických 250 000 spokojených klientů. Akce získala mimořádný ohlas a proto ji BLESKmobil prodlužuje až do konce prázdnin!

BLESKmobil bude rozdávat kredit zdarma až do konce prázdnin
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Za každé dobití kreditu do BLESKmobilu za alespoň 300 Kč získává v rámci akce kterýkoliv stávající i nový zákazník jako dárek navíc zdarma kredit v hodnotě 100 Kč. Tento kredit lze využít na volání, zasílání SMS či pro mobilní internet a má platnost 6 měsíců.

 „Věříme, že naši zákazníci kredit zdarma v době letních dovolených ocení. A samozřejmě, že ho mohou využít nejen v Česku, ale také na volání či SMS ze zahraničí,“ vysvětluje Michal Táborský, ředitel rozvoje obchodu vydavatelství Ringier Axel Springer CZ. „Výhodou pro naše zákazníky také je, že roaming pro užívání telefonu v zahraničí je u BLESKmobilu přímo automaticky nastavený a klient tedy nemusí služby v cizině složitě aktivovat.“

 Speciální akci BLESKmobilu s kreditem zdarma mohou zákazníci využít až do 31. srpna.  Více informací o akci BLESKmobilu najdete na stránkách deníku Blesk, na www.blesk.cz a www.bleskmobil.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…